Clarion Collection Hotel Banken1

Fra First til Clarion Collection

Nordic Choice Hotels overtar driften av First Hotel Henderson City i Haugesund. Hotellet vil inngå i hotellkjeden Clarion Collection, og får navnet Clarion Collection Hotel Banken. Full integrering og rebranding er forventet 1. oktober 2014.

Publisert

Clarion Collection Hotel Banken blir en realitet 1. oktober.

Clarion Collection Hotel Banken blir det 44. hotellet til Clarion Collection i Norden. Kjeden henvender seg til forretningsreisende og fritidsreisene som søker en avslappet og hjemlig atmosfære.

First Hotel Henderson City i Haugesund blir nå et Clarion Collection-hotell.

Clarion Collection Hotel Banken er en boutique-hotell med 53 rom, sentralt beliggende i bygget som tidligere huset Sparebanken i Haugesund.

– En hotellperle

– Dette er en hotellperle, og vi er stolte av å kunne tilby dette hotellet til våre gjester. Hotellet holder til i et historisk bygg og har en fantastisk atmosfære som vi skal ta vare på og utvikle videre under det nye navnet Clarion Collection Hotel Banken, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver hotellkjede Clarion Collection.

Trygge rammer

Historisk bygg med historisk amotsfære.

Clarion Collection ble nylig kåret til Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Samtlige hoteller er sentralt beliggende i bygninger med en unik historie.

– Vi gleder oss til å videreutvikle hotellet sammen med direktøren og hennes team. Clarion Collection garanterer for trygge rammer for hotelldriften fremover, med et stort og profesjonelt salgs- og markedsapparat i ryggen. Vi tror dette er en god match og en spennende mulighet for begge parter, sier John Kristian Stubban, driftsdirektør Clarion Collection Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS