Årets-Unge-Ledere 2013
Årets-Unge-Ledere 2013

På let etter årets unge ledere

HSMAI er nå på let etter «Årets Unge Leder i Reisebransjen» og «Årets Unge Hoteliér». I år skal prisene deles ut for 11. gang, denne gangen i forbindelse med HSMAI Eventbørsen og HSMAI GM Forum på Scandic Fornebu Hotel torsdag 4. september.

Publisert

Her er alle finalistene i kåringene i 2013. (Foto: HSMAI)

«Årets Unge Hotelièr og Årets Unge Leder i Reisebransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med andre partnere fra reiselivsbransjen. Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter», står det å lese på HSMAI.no.

Fristen for å komme med kandidater til prisen i 2014 er 11. august.

Les også: Britannia-direktør blr Årets Unge Hotelier i 2013

Les også: Kåret til Årets Unge Ledere i Reisebransjen i 2013

Kriteriene

Den som nomineres må

- være bosatt i Norge

- være 35 år eller yngre per 31.12. 2014

- inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge

- ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

" Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører.Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

Nominasjonene av kandidater sendes på e-post til bgb@hsmai.no innen 11.august 2014. E-posten merkes «Årets Unge».

Les mer om prisene på HSMAI.no

"
Powered by Labrador CMS