Jæder fabrikk-skurve

Strategisk nysatsing på Jæren

Etter 20 års godt samarbeid med NSH (Norsk Storhusholdning), startet Ådne Espeland AS/Jæder 1. juli opp egen salgsoppfølging til grossist og kunde.

Publisert

Ny fabrikkpå 16 000 kvadratmeter. (Foto: Ådne Espeland AS)

«I år flyttet vi inn i en av Europas mest avanserte foredlingsfabrikker, lokalisert på Ålgård i matfylket Rogaland. Fabrikken er på 16 000 kvadratmeter. Våre nye lokaler ble bygget for å møte de strengeste kravene til matproduksjon, og for å kunne fortsette å tilby kjente og nye produkter av topp kvalitet. Vi bruker fortsatt de samme gode oppskriftene og kortreiste råvarene fra Rogaland», heter det i en pressemelding.

Ny profil og ny logo

Søkelyset er det samme som da bedriften ble grunnlagt i 1896: Kvalitet i hvert eneste produkt og hver leveranse. Selv om det er mye nytt på gang, så vil du finne de samme produktgruppene som før; pizzatopping, pålegg/påsmurt, kyllingprodukter, stekt/sous vide, pølser, rå kjøttprodukter og hamburger.

– Vår nye logo representerer både nyskaping og tradisjon. Har du kjøpt et produkt med Jæder-seglet, har vi inngått en avtale. Vi garanterer deg kvalitet og matglede, melder salgssjef Bjørn Vestly.

Ny salgsorganisasjon

(Foto: Ådne Espeland AS)

Alle produkter fra Ådne Espeland vil fortsette som før under navnet Jæder. Vi ønsker å tilby best mulig service og nærhet til våre kunder.

– Fra 1. juli tok vi selv ansvar for salgsoppfølging til grossist og kunde, opplyser Vestby.

– Vi skal være et faglig sterkt, målrettet og effektivt salgsapparat. Fleksible, imøtekommende og med den beste produktkunnskapen. Vi i Ådne Espeland AS/Jæder, ønsker å være en utviklingspartner for våre kunder. Vi inviterer deg som kunde til sammen med oss å dele kunnskap og erfaringer, slik at vi sammen kan utvikle nye produkter, menyer og konsepter til glede for matelskere over hele landet. Vårt spennende prøvekjøkken, Jæderkjøkkenet, er hjertet i denne prosessen, der vi forsker frem nye smaker og tester nye produkter, heter det i pressemeldingen.

Les mer på Jaeder.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS