Hotel Sandnessjøen Foto Booking com
Hotel Sandnessjøen Foto Booking com

Hotel Sandnessjøen blir til Clarion Collection Hotel Kysten

Nordic Choice Hotels og Petter A. Stordalen overtar Sandnessjøens nyeste hotell, Hotel Sandnessjøen. Nå blir hotellet et Clarion-hotell, og får navnet Clarion Collection Hotel Kysten.

Publisert

Hotel Sandnessjøen blir et Clarion-hotell.

Mandag ble avtalen undertegnet mellom de nåværende eierne og Nordic Choice Hotels, og Petter Stordalen & Co overtok umiddelbart driften av hotellet.

Ble åpnet i januar i år

Kjeden overtar hele driften, inventar og ansatte (12-15 ansatte), men dagens drift opprettholdes, melder Helgeland Arbeiderblad.

Hotellet ble åpnet i januar i år (2014), og vi omtalte da saken som "Kjedefritt hotell åpnes i Sandnessjøen". Det tok altså bare knapt et år før hotellet ble en del av en kjede.

– En faglig anerkjennelse

– Det er en faglig anerkjennelse for oss at en så stor og tung aktør vil satse. Nordic Choice Hotels har ikke for vane å etablere seg i så små byer, men de synes at Sandnessjøen er en interessant destinasjon. De kjøper sjeldent bygningsmasse, så dette er en 15 års leieavtale med opsjon på fem nye år, sier hotelldirektør Andreas Faaness til Helgeland Arbeiderblad, som nå trekker seg ut som direktør.

Blir direktør på Clarion Collection Grand Olav

Frem til overtakelsen har Hotel Sandnessjøen vært eid av driftsselskapet med samme navn, som igjen er eid av nåværende direktør Faaness og byggherren Adrian med familie. Faaness, opprinnelig fra Trondheim, trekker seg ut av driften mandag 30. juni.

I stedet reiser han nå tilbake til hjembyen der han nå blir direktør for Clarion Collection Grand Olav i Olavshallkvartalet.

Clarion-kjeden

"

Fra et av rommene på hotellet i Sandnessjøen.

Clarion Collection Hotel Kysten vil inngå i Clarion-kjeden, der det inngår i kjedens portefølje av 42 hoteller.

I følge Helgeland Arbeiderblad blir den eneste forandring gjestene vil merke nye skilt og at hotellet er kommet under Clarion/Choice-paraplyen.

Les hele saken på Helgeland Arbeiderblads nettsider

"
Powered by Labrador CMS