HTL Mobilapp

Mobilen er romnøkkelen

Via en mobil nøkkel-app kan gjestene på HTL-hotell sjekke inn før de ankommer hotellet, og med nøkkelen i sin smart-telefon er det bare å fortsette direkte til rommet.

Publisert

Administrerende direktør i HTL Hotels, Joachim Högefjord. (Foto: Morten Holt)

– Målet er å gjøre hele hotellopplevelsen enklere for dem som ønsker det, sier administrerende direktør i HTL Hotels, Joachim Högefjord.

Med denne appen tilgjengelig kan du sjekke inn akkurat når det passer deg, men også når du ankommer – via innsjekkingsskrankene. Dermed slipper du den kjente køen i resepsjonen.

Du kan velge å la mobilen være din romnøkkel hos HTL Hotels.

En forenklet hotellopplevelse

Med inspirasjon fra noen av de best booking-plattformene lanserer nå HTL et 24/7 booking- og innsjekkingssystem for forenkler hele reiseopplevelsen.

Nøkkel-appen inkluderer også hotellinformasjon og en guide til de byene HTL skal etableres (foreløpig bare Stockholm)

HTL har valgt selskapet Zaplox som partner for sine mobile nøkler i og med at de har utviklet en løsning som fungerer på smart-telefoner med som iOS og Android, og som samtidig tilbyr det som gjestene etterspør. Systemet som de mobile nøklene er koblet opp mot, bruker dessuten den seneste energisparende blåtann-standarden BLE (Bluetooth low energy) for å kommunisere med hotellets dører.

Ingen utsjekking

– Dette er et gjennombrudd i hotellbransjen for nøkkelhåndtering via mobilen. Det muliggjør en helt ny kommunikasjon med gjestene som gir dem positiv kontakt lenge før de ankommer hotellet, sier administrerende direktør i Zaplox, Magnus Friberg.

For ytterligere å forenkle det for HTL-gjestene, har kjeden også avskaffet utsjekkingen. Dette er mulig i og med at besøket betales på forhånd.

Tatt bort unødvendige detaljer

Det første HTL-hotellet i Kungsgatan i Stockholm. (Foto: Morten Holt)

– For HTL er det viktig med høy kvalitet i alle ledd, og det skal gjennomsyre alt fra den digitale opplevelsen via vår hjemmeside og appen til opplevelsen på selve hotellet. Vi har hatt stort søkelys på den reisendes opplevelse, hva de primært vil vite, samtidig som vi har våget å ta bort alle unødvendige detaljer. Disse går igjen i utviklingen av vår digitale plattform, uttaler Gül Heper, Commercial Manager hos HTL Hotels.

HTL henvender seg til de nye generasjonens reisende, og på rommene kan gjesten trådløst tilslutte sin egen teknikk til LED-skjermen, og dermed få mulighet til å se sitt eget tilbud av filmer eller høre på sin egen musikk. Dette gjøres enkelt via Miracast og Airplay.

Les mye mer om HTL Hotels i den siste utgaven av Horeca (nummer 4 2014)

Powered by Labrador CMS