Årets mat- og drikkeprodusent 2014

Mills DA ble på temadagen til NHO Mat og Drikke tildelt prisen «Årets mat- og drikkeprodusent 2014» Prisen ble overrakt av statsråd Sylvi Listhaug til organisasjonsdirektør Kristin Holter, innovasjonsdirektør Dorthe G. Brudvik og tillitsvalgt Stein Gunnar Olsen i Mills DA.

Publisert

I juryens begrunnelse står det:

Mills DA, som ble startet i 1885, har lange tradisjoner for et meget godt og forsvarlig arbeidsmiljø som utvikles i samarbeid med de ansatte. Målet er et mest mulig effektivt arbeid og størst mulig trivsel blant alle som arbeider i bedriften.

Bedriften har investert mye penger og forskningsressurser for å dokumentere og underbygge helsepåstandene i bedriftens produkter. Mills DA fremstår i dag som en helintegrert og effektiv næringsmiddelbedrift med fokus på hele verdikjeden, fra forskning og produktutvikling til merkevarebygging og salg.

Bedriften har over flere år satset systematisk på kompetanseutvikling av de ansatte og deltok som referansebedrift i matindustriens kompetanseprosjekt FEED som ble avsluttet i 2013.

For bedriften er samfunnsansvar en viktig del av bedriftens etiske fundament. Eksempelvis arbeider bedriften aktivt med emballasjeoptimalisering og deltar i prosjektet ForMat, et tiltak for å redusere dagligvarehandelens og næringsmiddelindustriens kasting av mat.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS