Clarion Collection beste forretningsreisende Sverige

Beste hotellkjede for forretningsreisende i Sverige

Clarion Collection Hotels er kåret til Sverige beste hotellkjede forretningsreisende. Det skjedde på Business Travel Award. 8000 forretningsreisende fra hele Norden stemte fram kjeden som vinner i konkurranse med flere store hotellaktører. Det er andre gangen på tre år at Clarion Collection-kjeden vinner prisen.

Publisert


– Vi er utrolig stolt over å være førstevalget for Nordens forretningsreisende. Mange av våre gjester har mange reisedøgn i året, og ønsker en så behagelig hotellopplevelse som mulig, sier Trond Bastiansen, kjededirektør for Clarion Collection Hotels.

– Utvikle oss videre

– Denne prisen er et bevis på at vi har gjort mye riktig i 2013, samtidig gir prisen oss ekstra energi til å utvikle oss videre og gi våre gjester enda bedre opplevelser i 2014, sier han videre.

Takker for tilliten

Business Travel Award har siden 2007 kåret Sverige beste hotellkjede for forretningsreisende. 8000 forretningsreisende deltar årlig i avstemningen.

Avstemning skjer i samarbeid mellom ReseGeometri, bransjebladet Travel News og Svenske Forretningsreise intresseorganisasjonen SBTA.

– Dette var gledelig! Det er spesielt hyggelig at vinneren er stemt fram av våre gjester, våre viktigste kritikere. Takk for tilliten. Dette er en seier til samtlige hoteller i Clarion Collection Hotels, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann, Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS