Helt Vilt Hoff og Madsen Foto Privat

Bryter barrierer i ny sesong med Helt Vilt

Stavangers TV2-kokk Danièl Rougè Madsen spiller inn en ny sesong av Helt Vilt med sin makker, skuespiller Stig Henrik Hoff. – Som kokk handler sesong to for meg om å bryte barrierer, sier Danièl Rougè Madsen.

Publisert

Danièl Rougè Madsen og Stig Henrik Hoff. (Foto: Privat)

Helt Vilt-konseptet, med Madsen og hans røffe jegerkompis Stig Henrik Hoff, ble godt mottatt av seerne.

På reisefot igjen. (Foto: Privat)

TV-programmet hadde over 350 000 seere og blandingen mellom natur, mat og kontrastene mellom personlighetene til programledere gjorde at det er nå spilles in en ny sesong av serien.

Stjernerestauranter

Danièl Rougè Madsen har arbeidet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges matambassadør.

I 10 år reiset han verden rundt for å fronte Norges mat og matkultur fra Singapore til New York. Han har hatt matshow med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

Serien starter i oktober

– Når serien kommer i gang oktober blir det mellom sju og ni programmer, opplyser Danièl Rougè Madsen.

– Hvor reiser dere nå?

– Vi reiser som sist innom flere småsteder i Norge, og er også denne gang i Sverige.

Han vil ikke røpe noe særlig om innholdet i de kommende programmene, men at «reservedyrene» er nye, og at Stig Henrik Hoff har spisset sine ferdigheter! Og at duoen har med seg noen gjester i programmene.

Skappel er med

Skuespilleren Stig Henrik Hoff (bildet) tar seg av jakten, mens Danièl Rougè Madsen tilbereder fangsten i Helt Vilt. (Foto: Privat)

– Vi har blant annet med oss Dorthe Skappel, som jeg imponerer med en de vanskeligste rettene i verden, sier han.

– Som kokk handler sesong 2 for meg om å bryte barrierer. Ta tilnærmet umulige oppgaver, og greie å gjennomføre dem i de mest ugjestfrie omgivelser, sier Madsen.

Den ikoniske bilen som vi ble kjent med i sesong én er selvfølgelig også med på de nye mat- og opplevelsesreisene i Helt Vilt.

Har lansert egen rødvin

I 2011 var han medforfatter i flere bøker, deriblant «Den beste sjømaten kommer fra Norge», kokeboken som ble kåret til Norges beste kokebok, og han har også laget læremateriell til skoler. Hans lidenskap har inspirert millioner av seere i TV-show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden over.

Danièl Rougè Madsen (til venstre) i hos God Morgen Norge på TV2 sammen med Reidar Buskenes og Vår Staude. (Foto: Privat)

Foruten «Helt vilt» har han vært med i programmer som «Alt for Norge», «Det norske måltid», «God Morgen Norge» på TV 2. Han har også en stor interesse for vin, og har også lansert sin egen rødvin på polet.

Fikk stor pris i Frankrike

Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da Rougè Madsen ble kåret til årets kjendismerkevare i Frankrike, der han har inspirert rundt 40 millioner seere. Andre som har fått prisen er blant annet Louis Vuitton og Visa!

Powered by Labrador CMS