Rica Nidelven ute (3)

Dekorerer hotellet med Gullvågs kunst

Nylig var det offisiell åpning av Håkon Gullvågs private samling av egne kunstverk på Rica Nidelven Hotel i Trondheim. Bildene som representerer hele hans karriere, kunstverk som han har satt til side og ikke er til salgs. Hele lobbyområdet, to restauranter og hele sjette etasje i hotellet, inkludert fire suiter, er nå dekorert med Gullvågs utvalgte bilder.

Publisert

Håkon Gullvåg er en av Norges fremste billedkunstnere og kanskje spesielt godt kjent i Norge for sin portrettserie av Kongen og Dronningen. Han har hatt separatutstillinger over hele verden, deriblant Roma, Paris, Midt- Østen og Kina.

130 gjester under innvielsen

Gullvåg samarbeider tett med Trondheimssolistene, og de deltok også med musikalske innslag under åpningen, som sammen med Nidelvens anerkjente kjøkken som bidro til en svært vellykket åpning for 130 spesielt inviterte gjester.

– Det ble en særdeles vellykket aften på «Smilet ved Nidelven». Vi er utrolig heldige i Trondheim som har en så dyktig og sympatisk kunstner fra byen vår som Gullvåg, Vi på Nidelven er beæret og fantastisk glade for å kunne samarbeide med han og utsmykke hotellet vårt med den flotte kunsten hans, melder hotelldirektør Bjarte Gjerde.

Powered by Labrador CMS