Hurtigruten MS Kong Harald

Møt Norsk hotellhøgskole på Hurtigruten

Fra 23. til 29. mars kan du møte Norsk hotellhøgskole ved UiS på Hurtigruten. De inviterer potensielle studenter til å komme ombord og høre om hva de kan by på. – Målet med reisen er å rekruttere studenter, sier universitetslektor ved Norsk hotellhøgskole, Margrete Vistnes, som står bak ideen.

Publisert

Hurtigruten er en viktig arbeidsplass for uteksaminerte kandidater fra Norsk hotellhøgskole. (Foto: Dr. Gordon Stirrat, Hurtigruten)

Vistnes skal være med på hurtigruteskipet MS Kong Harald. I åtte av havnene på nordgående rute skal hun holde informasjonsforedrag om de ulike studietilbudene på skolen.

Fra Bergen til Kirkenes

På den måten vil hun nå potensielle studenter fra store deler av kysten.

– Det er kjempefint at Norsk hotellhøgskole deler det gode budskapet, slik at flest mulig får vite hvilke muligheter de har på UiS innenfor disse fagene, seier Aleksander Kibsgaard, som tar deltidsstudiet restaurantledelse på UiS, og samtidig er hotellsjef på MS Kong Harald.

Margrete Vistnes skal treffe potensielle studenter fra Bergen i sør til Kirkenes i nord. (Foto: Elisabeth Tønnessen, Universitetet i Stavanger)

Flytende hotell

Flere studenter ved Norsk hotellhøgskole er ansatt på Hurtigruten. Det er også mange uteksaminerte kandidater som jobbar der.

– Det er ikke så mange som tenker over det, men Hurtigruten er en stor hotellkjede. Selskapet har mange flytende hotell, sier Vistnes.

På turen vil Vistnes få innblikk i hotell- og restaurantlivet på hurtigruteskipet MS Kong Harald.

Her er reiseplanen

Her er Norsk hotellhøgskole og Margrete Vistnes å treffe:

Søndag 23.mars i Bergen kl. 16.00-18.00

Mandag 24. mars i Ålesund kl. 12.00-14.00

Tirsdag 25.mars i Trondheim kl. 09.00-12.00 og Rørvik kl. 20.00-21.15

Onsdag 26. mars i Bodø 14.00-15.00 i Svolvær kl. 21.00-22.00

Torsdag 27. mars i Tromsø 15.30-18.00

Lørdag 29. mars i Kirkenes kl. 9.45-11.00

Interesserte kan ta kontakt i resepsjonen på Hurtigruten.

Du kan lese mer om studietilbudene på Norsk hotellhøgskole her

"
Powered by Labrador CMS