Good Beverage AS nett

Nytt importselskap – Good Beverage AS

Harald R. Giske og Fondberg blir partnere i nytt importselskap, som får navnet Good Beverage AS.  Oppstarten var 1. mars.

Publisert

Etter ni år i Haugen-Gruppen og VinoVinVinho, har Giske startet eget importselskap, der Fondberg har kommet inn som aksjonærer.

– Jeg har vært så heldig å få jobbe lenge med flere av verdens aller beste produsenter, men følte at tiden var inne for å ta steget videre med eget selskap, utfordre meg selv videre igjen med nye blanke ark. Jeg ser Fondberg som en svært spennende, dyktig og dynamisk organisasjon hvor vi kan dra god nytte av våre felles egenskaper som gruppe. Jeg tror vi sammen vil kunne vise til gode resultater fremover, sier Harald Giske.

Lang horecaerfaring

Harald R. Giske er diplomøkonom med lang erfaring som daglig leder, hotelldirektør og driftssjef i flere av Norges største hotell- og restaurantorganisasjoner som Norrein Gruppen, Nordic Choice Hotels mm. Som vinimportør har han ledet Haugen-Gruppen Wines & Spirits og deretter VinoVinVinho, som har stått på Gaselle-listen de siste to årene.

Ha godbitene

Daglig leder i Fondberg, Henrik Thuseth-Berg, mener et slikt samarbeid passer bra for gruppens sterke vekstambisjoner.

– Vi ønsker blant annet å satse ytterligere på horeca og duty free, og ser på Giskes solide erfaring fra disse kanalene som et godt tilskudd. Skal vi lykkes i denne bransjen, og kanskje spesielt i horeca, så må vi sitte med godbiter i produktlista. Der har Harald i en årrekke vist at han har evnen til å spore opp de gode produsentene og løfte dem frem i lyset, sier Thuseth-Berg.

Fondberg-gruppen består i dag av selskapene Fondberg (morselskap), Modern Wines, Oregon Wines, First Wines og Good Beverage. Tvenge-familiens selskap Fram Management, er største aksjonær i Fondberg.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS