Rezidor logo

Rezidor fikk etikkpris - nok en gang

Rezidor er kåret til årets mest etiske selskap. Rezidor Hotel Group mottar global heder for etisk og ansvarlig forretningsdrift. Det er femte året på rad at Rezidor har fått tittelen.

Publisert

Utmerkelsen reflekteres av hotellgruppens store engasjement for etisk forretningsvirksomhet, gjennom de tre søylene i Rezidors forretningsprogram; Think people, Think Together og Think planet.

Utmerkelsen som Rezidor har fått fra Ethisphere, er basert på kriterier som blant annet etikk, samfunnsansvar, lederskap og innovasjon for å nevne noe.

Aktører som Levi Strauss & Co, Google, L' ORÉAL og General Electric, er også på den prestisjetungelisten sammen med Rezidor Hotel Group.

Du kan se hele listen over vinnerne i 2014 på Etisphere.com

«Yes I Can!»

– Det er vanskelig å vurdere etikk på konsernnivå, men Ethisphere har identifisert de viktigste kriteriene for å gjøre det, sier Thomas Donaldson, professor i jus og forretningsetikk ved The Wharton School.

"

Wolfgang M. Neumann, president og CEO i Rezidor Hotel Group.

Rezidors «Yes I Can!» service-filosofi har som mål å skape verdier for gjester, ansatte og eiere, og med dette som mål sikter hotellgruppen på å holde høy etisk standard i den daglige driften.

Stolt leder

– Vi er stolte over at Rezidor har fått denne utmerkelsen av Ethisphere på globalt nivå, for våre service-filosofier: «Responsible Business Program» og «Code of Business Ethics». Rezidor har hvert år siden 2010 mottatt denne utmerkelsen, sier Wolfgang M. Neumann, president og CEO i Rezidor Hotel Group.

Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er medlem av Carlson Rezidor Hotel Group. Konsernet har en portefølje på 430 hoteller i drift eller under utvikling med 95 000 rom i 70 land.

Rezidor driver kjernemerkene Radisson Blu og Park Inn i Europa, Midt -Østen og Afrika (EMEA-regionen), sammen med Club Carlson.

I november 2006 ble Rezidor Hotel Group notert på Stockholmsbørsen. Carlson Rezidor Hotel Group har hovedkvarter i Minneapolis, USA, og Brussel i Belgia.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS