Thon Hotel Hallingdal

Sprekere på Thon Hotel Hallingdal

Onsdag 5. mars åpner Olav Thon nyrenoverte Thon Hotel Hallingdal, der du også finner Thon Hotels’ første utgave av Thon Active, hotellkjedens satsing på trening.

Publisert

Thon Hotel Hallingdal. (Foto: Thon Hotels)

I løpet av de to siste årene er også alle hotellets rom, restaurant og resepsjon renovert, og hotellet har fått et helt nytt kurs- og konferansesenter med fem møterom og makskapasitet for 150 personer.

Thon Active

Treningssenteret på hele 700 kvadratmeter er det største i Hallingdal, og det første i Thon Hotels satsing på trening og som har fått navnet Thon Active. Dette er et konsept du vil kunne finne på flere av Thon-hotellene fremover.

Thon Active i Hallingdal har utstyr både for styrke, spenst, utholdenhet og smidighet. Det er nye tredemøller, styrkeapparater, slynger, spinning og sal for alle typer fellestrening og dans.

Hotellets nyansatte treningssenterleder, Linda Dalene Bjerke, ønsker alle velkommen til en mer aktiv hverdag! Linda er ekta halling fra Gol, har bachelorgrad i idrettsvitenskap og mange års erfaring fra treningssenterkjeden Elixia i Oslo/Stavanger.

Trening fra morgen til kveld

Treningssenteret holder åpent hver dag fra kl. 06 til 22, og vil være et tilbud til alle, både gjester og hallingdøler som ønsker et godt treningstilbud. Det blir etablert forskjellige tilbud innen gruppetrening, men også mulighet for personlig trening, veiledning og flere typer helse-behandling.

– Nå er det ingen unnskyldning for og ikke å trene. Jeg er utrolig stolt og fornøyd over den forvandlingen som hotellet har gjennomgått i den senere tid, nå er vi et moderne hotell med alle fasiliteter i en levende bygd, og jeg gleder meg til å ønske alle velkommen, sier Anne Marie Kollhus, hotelldirektør ved Thon Hotel Hallingdal.

Også leiligheter

Et av de renoverte rommene på Thon Hotel Hallingdal. (Foto: Thon Hotels)

Hotellet kan i tillegg til hotellrom også tilby appartementsleiligheter/suiter med kjøkken og hvitevarer. Disse kan man leie inkludert hotellservice eller som selvhushold.

«Thon Hotel Hallingdal skal være en storstue i Ål for befolkningen i bygda og tilreisende», heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Flere som renoveres

– Thon Hotel Hallingdal har vært en del av Thon Hotels i 22 år og har gjennomgått en svært vellykket renovering. Vi er i en fase hvor vi renoverer og fornyer mange av kjedens hoteller, og jeg er veldig glad for den helhetlige jobben som designansvarlig og interiørarkitekten gjør, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga og ansvarlig interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar.

Thon Hotel Hallingdal ligger sentralt plassert langs riksvei 7, i Ål sentrum, midt mellom Gol og Geilo. Hotellet ligger i Ål sentrum. Hotellet har 60 rom.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS