Steen-MevoldScandic

– Grand-konseptet passer ikke i Scandic

– Med våre rundt 230 Scandic-hotell i åtte land har vi naturlig nok veldig sterkt fokus på å rendyrke Scandics konsepter og varemerke, og i dette perspektivet inngår ikke en hotelltype som Grand Hotel, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold

Publisert

– Vi er sikre på at Grand Hotels egenart best blir ivaretatt som en selvstendig merkevare, sier administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge, Svein Arilds Steen-Mevold.

Scandic Hotels fortsetter å rendyrke selskapets hotellportefølje i hovedstaden.

Som et ledd i dette arbeidet overlater Scandic Hotels driften av Grand Hotel til hotellets eier, Eiendomsspar AS, noe som innebærer at Grand Hotel, som tidligere var et Rica-hotell, ikke blir en del av Scandics system.

Les også: Scandics oppkjøp av Rica er godkjent

Les også: Nå har Scandic Hotels overtatt Rica Hotels

– Hotellets egenart best som selvstendig merkevare

Frem til og med 28. februar 2015 vil Scandic være ansvarlig for driften av hotellet. Fra 1. mars 2015 vil hotellet drives i regi av Eiendomsspar AS.

Grand Hotel i Oslo har vært drevet av Rica Hotels siden 1994, men i forbindelse med Scandics kjøp av Rica i april 2014 overtok Scandic driften.

Les også: Scandic får ny direktør med ansvar for Rica

– Vi er sikre på at hotellets egenart best blir ivaretatt som en selvstendig merkevare, og ønsker hotellet, dets eiere og ansatte lykke til videre, sier Steen-Mevold.

16 hoteller i Oslo

Scandic Hotels har svært god dekning i hovedstadsområdet. Kjeden har en sterk portefølje med 16 hoteller i Oslo, som spenner fra ærverdige Holmenkollen Park Hotel til moderne Scandic Vulkan.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS