Hurtigruten Trollfjord1

Søkelys på Nord-Norge - i Oslo

På Nord i Sør om bord på hurtigruteskipet MS Trollfjord torsdag 8. januar 2015, som da ligger til kai i Oslo, utfordres både myndighetene og reiselivsnæringen til å svare på hva som må til for at man i fellesskap kan lykkes med å utløse reiselivsnæringens store vekstpotensial i nord.

Publisert

MS Trollfjord legger til kai i Oslo 8. januar når arrangementet Nord i Sør finner sted. (Foto: Morten Holt)

Her møter vi blant andre samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og nordnorske politikere i debatt om hva Norge vil med reiselivsnæringen.

Menon Business Economics presenterer i samarbeid med Forum for Reiseliv fire mulige fremtidsfortellinger for reiselivsnæringen.

Renate Larsen, administrerende direktør i Lerøy Aurora AS og Christian Chramer, kommunikasjonsdirektør i Norges sjømatråd og påtroppende regiondirektør for NHO Troms og Svalbard, ser på hva reiselivsnæringen kan lære av sjømatnæringen og omvendt.

Nordnorsk Markedsføringspris

Nordnorsk Markedsføringspris deles hvert år ut under Nord i Sør, og det knytter seg stor spenning til hvem som er den heldige i 2015. Blant tidligere vinnere av denne prestisjetunge prisen nevner vi Finnmarksløpet, Jonas Gahr Støre, Rica Hotels og Arctic Race of Norway.

Arktisk festaften

Konferansen starter torsdag 8. januar klokken 11.00 med lunsj i Saga Hall og avsluttes med Arktisk festaften.

Her serveres det beste av nordnorske råvarer, tilberedt av skipets kokker i nært samarbeid med Arktisk Meny.

MS Trollfjord har plass til 200 deltakere på Nord i Sør – og når «Nord» møter «Sør», blir det alltid venteliste.

Du kan melde deg på her

"
Powered by Labrador CMS