Tel Aviv COLOURBOX1518043
Tel Aviv COLOURBOX1518043

Tel Aviv-Jaffa – også en gourmetdestinasjon

Tel Aviv-Jaffa i Israel fortsetter å høste ros og anerkjennelse fra ledende mat- og vinmagasiner verden rundt for sitt kulinariske tilbud.

Publisert

Tel Aviv. (Foto: Colourbox.com)

Den siste anerkjennelsen kom fra det amerikanske mat- og oppskriftsmagasinet Saveur, som har utpekt Tel Aviv til en enestående kulinariskdestinasjon innenfor flere kategorier i sine årlige «Culinary Travel Awards».

Tel Aviv, men også Jerusalem

Matmarked i Israel.

Tel Aviv ble kåret til «enestående» i kategorien «beste kulinariske destinasjon». Anerkjennelsen kom fra et ekspertpanel bestående av verdensreisende og lesere av det prestisjefylte magasinet.

Tel Aviv ble også kåret til «enestående» i kategoriene «beste markeder og butikker» og «beste inflight vintilbud», takket være den omfattende vinlisten som tilbys passasjerene på El Al Airlines.

Jerusalem ble også nevnt i Saveur med en anbefaling for det svært populære Mahane Yehuda-markedet, som også er et favorittsted for gourmeter som leter etter både de ferskeste produktene og fremragende restauranter, kafeer og barer.

Imperial Craft Cocktail Bar

Drinks International Magazine kåret verdens 50 beste barer, og Imperial Craft Cocktail Bar ble utnevnt til den beste baren i Afrika og Midtøsten.

Gamlebyen Jaffa i Tel Aviv. (Foto: Colourbox.com)

Listen er utarbeidet av over 330 av drikkevarebransjens internasjonale eksperter, og blir sett på som den ultimate guiden til førsteklasses barer rundt om i verden.

Imperial Craft Cocktail Bar, som vanligvis bare kalles The Imperial, ble åpnet i januar 2013 av fem veteran-bartendere og minner om en offiser-klubb.

150 spesiallagde cocktailer

Baren ligger i den berømte hovedgaten Hayarkon Street like ved havet. Drinks International erklærte at Imperial Craft Cocktail Bar «utkonkurrerte enhver bar i regionen».

Her kan man totalt bestille fra et utvalg av 150 spesiallagde cocktailer. «Tel Aviv har et økende og livlig natteliv, men denne fantastiske cocktail-baren er en av de første som virkelig legger hjerte og sjel i sine drikkevarer», uttalte Drinks International Magazine

Du kan lese mer på Goisrael.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS