Thon Hotel Fosnavåg3

Snart åpner unike Thon Hotel Fosnavåg

Snart åpner Thon Hotel Fosnavåg, som er et resultat av godt samarbeid mellom Herøy kommune og næringslivet i kommunen. Sammen med Fosnavåg Offshore Simulatorsenter og Fosnavåg Konserthus realiseres et anlegg som er unikt i sitt slag.

Publisert

Thon Hotel Fosnavåg ligger på kaikanten. (Illustrasjon: Thon Hotels)

Byggingen av Thon Hotel Fosnavåg, Fosnavåg Offshore Simulatorsenter, Fosnavåg konserthus og Fosnavåg parkering er resultatet av et samarbeid mellom Herøy kommune og næringslivet i kommunen. Her realiseres et anlegg som er unikt i sitt slag – både nasjonalt og internasjonalt, skrives det på Thonhotels.no.

Her finner du maritime opplæringsfasiliteter i verdensklasse, konsertsal og kino med det siste innen teknologi – bygd sammen med et moderne hotell. Næringslivet og kommunen har i fellesskap tatt et stort løft for framtida, til beste for alle i Herøy.

115 rom

Thon Hotel Fosnavåg får 115 rom. (Illustrasjon: Thon Hotels)

Hotellet får 115 rom, derav 12 som er handikaptilpasset, og ligger på kaia i Fosnavåg. Hotellet vil også få egen restaurant med ca. 220 sitteplasser, flott utsikt mot havet og uteservering i sommerhalvåret. Hotellet ligger ca. åtte mil fra Ålesund lufthavn Vigra.

Gunther Dahler blir hotelldirektør for Thon Hotel Fosnavåg. (Foto: Arkiv)

Thon Hotel Fosnavåg blir et Thon Conference-hotell.

Gunther Dahler blir hotelldirektør

Thon Hotel Fosnavåg som åpner høsten 2014 har fått en erfaren hotellmann ved roret. Gunther Dahler (41) skal lede hotellet. Gunther har bred erfaring fra arbeid i hotell- restaurant og servicebransjen. Han har blant annet vært driftssjef ved Fretheim Hotel, F&B og driftsansvarlig ved Quality Hotel Ulstein og kommer nå sist fra Highland Hotel hvor han var hotelldirektør.

– Jeg har lenge ønsket meg tilbake til Sunnmøre og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene på Thon Hotel Fosnavåg. Jeg er glad i å jobbe og jeg stiller store krav til meg selv og mine ansatte for å skape gode øyeblikk for våre gjester, sier Gunther Dahler.

Åpningen finner sted mandag 13. oktober, der blant annet Olav Thon deltar.

Powered by Labrador CMS