Clarion Hotel Ernst Kristiansand
Clarion Hotel Ernst Kristiansand

Hotellene i Kristiansand tar grep

Hotellene i sørlandshovedstaden Kristiansand tar grep for å beholde store arrangementer. Nå skal åtte av hotellene i Kristiansand samarbeide for å gjøre byen mer attraktiv for store arrangementer. – Vi skal ikke gå i Quart-fella igjen, sier en av hotelldirektørene i byen.

Publisert

– Vi skal ikke gå i Quart-fella igjen, sier hotelldirektør Eindride Lauritzen ved Clarion Hotel Ernst (bildet). (Foto: Nordic Choice Hotels)

Næringslivet i byen angrer på at de ikke satte mer pris på det Quart’en ga Sørlandet.

I tiden som kommer skal arrangørene få det lettere økonomisk, og Kristiansand skal bli kjent som den arrangørvennlige byen.

Hotelldirektør på Clarion Hotel Ernst, Eindride Lauritzen .

Ikke i Quart-fella igjen

I Quartfestivalens glansdager fikk næringslivet i Kristiansand kritikk for dårlig delingskultur. Nå vil hotellene gi mer tilbake til arrangører, som en takk for den økonomiske aktiviteten de skaper i byen.

– Hotellene ønsker å stå samlet for gode initiativer og happenings i byen. Vi skal ikke gå i Quart-fella igjen, sier hotelldirektør Eindride Lauritzen ved Clarion Hotel Ernst.

Palmesus med støtte

Stranden utenfor Scandic Kristiansand Bystranda, som ligger der strandfesten Palmesus arrangeres til sommeren.

Den store strandfesten Palmesus får direkte nytte av samarbeidet allerede i sommer. Hotellene skal sponse et solid antall rom til artister og arrangørmannskap.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS