Best Western Raftevolds2
Best Western Raftevolds2

Landets tredje Best Western Plus-hotell

Best Western Raftevolds Hotel i Hornindal har nå gjennomgått kontrollen som kvalifiserer hotellet til å bli det tredje Best Western Plus-hotellet i Norge. Det tradisjonsrike hotellet fra 1867 har vært medlem i Best Western siden starten i 1987.

Publisert

Best Western Raftevolds Hotel.

I 2012 overtok Jens Brokmann og Petra Wieth hotellet, og de har gjennomført en omfattende oppgradering av hotellet, på alle gjesterom så vel som fellesarealer.

Hotellet har i denne perioden oppnådd tre International Quality Awards i Best Western, og har nå også kvalifisert seg for en fjerde pris.

Best Western, Best Western Plus eller Best Western Premier

I 2011 lanserte Best Western sitt Descriptor Program for å vise mangfoldet blant hotellene i kjeden. Hotellene har nå anledning til å presentere seg som Best Western, Best Western Plus eller Best Western Premier.

13 BW plus-hoteller i Skandinavia

Best Western Plus-hoteller er 4-stjerners hoteller som tilbyr alt det et Best Western hotell tilbyr, i tillegg legger hotellet mer vekt på design og møblering, høyere grad av service når det gjelder mattilbud, bar og vaskeri/renseritjenester, flere produkter på baderom og gjesterom.

Siden lanseringen i 2011 har denne kategorien trukket mange nye hoteller til kjeden samtidig som mange Best Western-hoteller har oppgradert og konvertert til Best Western Plus.

Det er i dag nærmere 200 hoteller i denne kategorien i Europa, 13 av disse finnes i Skandinavia.

Omfattende modernisering og standardheving

– Vi er stolt medlem av verdens største hotellkjede, noe som gir oss internasjonalt markedsføring og gjenkjennelse i markedet, samt tilgang til lojalitetsprogrammet BW Rewards. Det er svært hyggelig at vi nå etter omfattende modernisering og standardheving blir en del av Best Western Plus, noe som vil gjøre vår satsing på kvalitet og opplevelser tydeligere. Hotellet er det første i Sogn & Fjordane fylke som har blitt offisielt klassifisert som 4-stjerners hotell tidligere i år, sier Jens Brokmann, eier og driver av Best Western Plus Raftevolds Hotel og Best Western Sauda Fjordhotell.

– Vi synes det er veldig positivt at Jens Brokmann og Petra Wieth har ønsket å konvertere hotellet i Hornindal til et Best Western Plus-hotell. Vi vil gjerne vise gjestene våre at Best Western tilbyr flere spennende kategorier, og dermed er det viktig at vi får flere Best Western Plus-hoteller i Norge også, sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS