wolfgang hotell hanestad
wolfgang hotell hanestad

Østerdalen-hotell på billigsalg

Eieren av Wolfgang Hotell på Hanestad nord i Østerdalen har senket prisen med over én million kroner. For noen år siden var prisantydningen 4,4 millioner kroner. Nå ønsker eier Oddvar Kolltveit å selge hotellet med en prisantydning på 3,25 millioner kroner.

Publisert

Wolfgang hotell i Rendalen er til salgs. (Foto: Heimdal Eiendomsmegling AS)

Oddvar Kolltveit, la for flere år tilbake ut den særegne eiendommen nord i Rendalen kommune for salg for 4,4 millioner kroner. Det ble aldri noe salg, og eiendommen ble brukt som asylmottak i perioden mai 2009 til september 2010.

Oddvar Kolltveit ønsker å selge Wolfgang Hotell. (Foto: Morten Holt)

Etter dette overtok Kolltveit eiendommen igjen selv. Nå er den på nytt lagt ut for salg – men med en vesentlig lavere pris.

Langt under riktig pris

– Teknisk sett var den forrige prisantydningen riktig. Men en realistisk salgssum er nok nærmere den prisantydningen som er oppgitt nå, sier Kim Roger Laugsand til Ostlendingen.no.

Laugsand er eiendomsmeglerfullmektig hos Heimdal Eiendomsmegling AS, som har salget av Wolfgang hotell.

"

Wolfgang Hotell skal selges. Prisantydningen er 3,25 millioner kroner.

– Eiendommen er per i dag registrert som enebolig, men det er ikke boplikt der. Det er også gitt signaler fra Rendalen kommune om at den kan omreguleres til næringseiendom, hvis dette er ønskelig for en kjøper, sier Laugsand til avisen.

Ærverdig eiendom

Fra Wolfgang Hotell.

Eiendommen på Hanestad er fra 1878, og består av flere bygninger på ei drøyt åtte mål stor tomt. Den har kort veg til jakt-, fiske- og friluftslivmuligheter. Den ligger mellom Rørosbanen og riksveg 3.

Les også sak på Ostlendingen.no

Se annonsen på Finn.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS