Restaurant Kontrast
Restaurant Kontrast

Restaurant Kontrast reåpnet i nye lokaler

Restaurant Kontrast har flyttet fra vest til øst i Oslo. Onsdag denne uka reåpnet restauranten i nybygde lokaler på Vulkan.

Publisert

Mikael Svensson (midten) leder teamet på Restaurant Kontrast, som reåpnet i nye lokaler på Vulkan denne uka. (Foto: Restaurant Kontrasts Facebook-side)

– Kontrast er en moderne skandinavisk gastro-bistro. Vi skal jobbe med de produktene fra Norge som er i verdensklasse, og så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer. Det er også utstrakt bruk av vilt fra Norge, heter det på hjemmesiden til restauranten.

Mikael Svensson leder kjøkkenet

Kjøkkensjef Mikael Svensson, opprinnelig fra Skåne sør i Sverige, har lang fartstid i bransjen.

Han arbeidet en stund på anerkjente Le Canard (nå nedlagt), før han dro ut i Europa, der han arbeidet på flere Michelin-restauranter i Spania, deriblant Quique Dacosta og Martin Berasategui.

Tilbake i Norge var han med på oppstarten av Restaurant Madu på First Hotel Grims Grenka, før han også var en tid som assisterende kjøkkensjef på Tjuvholmen Sjømagasin.

Men så ville han leve ut drømmen sin - starte sin egen restaurant. Det resulterte i Restaurant Kontrast.

Fra Parkveien i vest til Vulkan i øst

Restaurant Kontrast holdt tidligere til i Parkveien, men har nå vært stengt en periode i forbindelse med flyttingen til de nye lokalene i Maridalsveien 15 i Vulkan-området. Onsdag 8. april var det altså nyåpning.

Les mer på Restaurant-kontrast.no

Her er finner du Restaurant Kontrast på Facebook

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS