Best Western Ole Bull Hotel

To nye Best Western-hoteller i Bergen

Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel, begge beliggende i Bergen-området og begge drevet av Bjarte Bergesen, går inn i Best Western Hotels. Dermed øker Best Western antall medlemshoteller i Norge fra 24 til 26.

Publisert

Sandviken Brygge Hotel går inn i Best Western-kjeden.

Sandviken Brygge Hotel går inn i Best Western-kjeden.

Hege Ramm leder Best Western i Norge. (Foto: Morten Holt)

Sandviken Brygge Hotel er et hyggelig bed & breakfast hotell med 45 rom, beliggende i den sjarmerende bydelen Sandviken i Bergen.

Etter at alle gjesterom nå er renovert, går hotellet inn i Best Western fra 1. juni.

Ole Bull Hotel har en fantastisk beliggenhet på Ole Bulls plass midt i hjertet av Bergen sentrum. Dette er et leilighetshotell med 60 enheter, som ligger i tilknytning til Ole Bull Scene og Bocca Restaurant.

Etter en oppgradering vil også dette hotellet gå inn i Best Western litt senere i år.

Viktig destinasjon

Fra ett av rommene på Ole Bull Hotel, som nå blir et Best Western-hotell.

– Bergen er en veldig viktig destinasjon der vi lenge har jobbet for å knytte til oss flere hoteller. Vi er veldig glade for at Bjarte Bergesen nå velger Best Western som samarbeidspartner for også disse to hotellene. sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia.

Fra Ole Bull Hotel.

Bjarte Bergesen driver også Best Western Hotell Hordaheimen som har vært med i Best Western siden 1998.

Mål om å øke medlemsmassen i Norge

– Vår erfaring med Best Western, og den positive utviklingen kjeden er inne i nå, gjør at det føles helt riktig å velge Best Western for disse to hotellene også, sier Bergesen.

– Vi er veldig glade for at Best Western vokser med to nye hoteller i Bergen, som er en viktig destinasjon både i Skandinavia og internasjonalt. Vi har et uttalt mål om å øke medlemsmassen i Norge, og dette er en god start. sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS