Easyfairs logo
Easyfairs logo

Ble gjort forretninger på tvers av tradisjonelle bransjer

4125 personer besøkte Easyfairs bransjeoverskridende messer 11. og 12. februar på Norges Varemesse. – Mange av dem som var på messen sier at de har gjort forretninger på tvers av tradisjonelle bransjer, sier Hanne Vestavik Einarsen, som er prosjektleder for messen.

Publisert

«Da Easyfairs nye konsept med seks messer under ett tak stengte portene den 12. februar, hadde flere tusen besøkere valfartet til messehallen. Fornøyde utstillere og besøkere konstaterte at det hadde vært vellykkede messedager på Norges Varemesse,og at de hadde opplevd noe helt nytt og unikt», skriver Hanne Vestavik Einarsen hos Eeasyfairs i en pressemelding.

Bransjeoverskridende forretningsmuligheter

Dette var første gangen Easyfairs arrangerte seks fagmesser under ett tak, et nytt konsept som fikk positive tilrop i og med at utstillerne møtte kunder fra mange forskjellige bransjer. Det var et herlig liv i gangene og messens fire scener var fullsatte hele dagen – begge dagene.

Den store tilstrømningen av relevante besøkere gjorde at utstillerne var veldig fornøyde og hadde mange nye kunder og leads som de kan følge opp etter messen.

– Vi er veldig stolte over at Easyfairs messe påvirker og utvikler flere bransjer og danner en møteplass med et sterkt forretningsklima. Mange av dem som var på messen sier at de har gjort forretninger på tvers av tradisjonelle bransjer. Vårt kostnadsfrie seminarprogram med over 50 spennende talere på listen ga dessuten en kompetanseutvikling som har forandret og effektivisert besøkernes arbeidsmåter, sier Hanne Einarsen Westvik, prosjektleder for messen.

Neste messe arrangeres den 17.–18. februar 2016

Neste gang Fastfood & Café, Restaurantexpo, Butikkleverandør, e-commerce Norge, Easyfairs Empack og Easyfairs Logistikk & Transport arrangeres er den 17. og 18 februar 2016 på Norges Varemesse. Allerede nå har over 50 utstillere booket en stand og hallen kommer til å fylles med innovative leverandører.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS