Comfort Bergen Lufthavn Flesland
Comfort Bergen Lufthavn Flesland

Comfort Hotels tar sats på Flesland

Comfort Hotel Bergen Airport skal ståferdig i februar 2017. Hotellet representerer et enklere møte- og overnattingsalternativ, og skal bygges i nærheten av det mer tradisjonelle fullservice-konferansehotellet Clarion Hotel Bergen Airport, som åpnet i 2007.

Publisert

– Comfort Hotel Bergen Airport blir et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Med bygging av bybanen helt ut til Flesland i 2016 får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Et tilskudd som snart vil vise seg helt nødvendig, sier Knut Eivind Berg, kjededirektør i Comfort Hotels, i en pressemelding.

Hotellet vil være første byggetrinn i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland.

Bergen i utvikling

I kampen om kontrakten for hotellutbygging på Bergen Lufthavn, Flesland, var det Nordic Choice-kjeden Comfort Hotels som stakk av med seieren.

– Befolkningsvekst, yrende næringsliv og strategisk byutvikling gjør at regionen kommer til å bli viktigere og viktigere i tiden fremover. Nordic Choice Hotels ønsker selvfølgelig å være med på og bidra til den positive utviklingen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Åpner to i 2015

I 2015 åpner Nordic Choice Hotels ytterligere to hoteller i bergensområdet. Vestlandets største konferansehotell, Quality Hotel Edvard Grieg, åpner på Sandsli, og Clarion Collection Hotel Oleana åpner på Torgalmenningen midt i sentrum. Med det nye Comfort-hotellet på Flesland får derfor gjestene ulike hotelltilbud tilpasset varierende behov.

Parallelt med byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport utvides Avinor Bergen Lufthavn med en tredje terminal. Med den nye terminalen vil kapasiteten øke til 7,5 millioner, en dobling i forhold til dagens situasjon.

– Vi synes det er flott at næringssentre vokser seg sterke flere steder i landet og prognosene for Bergen er lyse som sola. Vi bygger også for fremtidig utvikling. Bergen, som enhver annen storby, skal ha flotte og moderne overnattings- og møtefasiliteter tilknyttet sin lufthavn så vel som i sentrum, sier Silseth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS