Norges Varemesse
Norges Varemesse

Seks messer under samme tak

Onsdag og torsdag denne uka flytter messeduoen Fastfood & Café og Restaurantexpo 2015 inn på Norges Varemesse i Lillestrøm. Parallelt arrangeres messene Easyfairs Empack2015 og Easyfairs Logistikk & Transport 2015, Butikkleverandør 2015 samt E-handelsmessen e-commerce Norge 2015.

Publisert

Onsdag og torsdag er det seks messer under samme tak på Norges Varemesse.

Messen er en ren fagmesse der målsetningen er å treffe interessante og relevante utstillere, bransjeledende leverandører og ta del av spennende produktnyheter. Messene inngår i Easyfairs storsatsing med seks messer og over 200 utstillere under samme tak.

– Det arrangeres også et kostnadsfritt seminarprogram med talere i verdensklasse begge dagene. Dette er en mulighet til å høre på høyaktuelle temaer og få håndfaste tips og idéer fra ledende foredragsholdere. Talerprogrammet er klart og vi kan avsløre at over 50 talere- både internasjonale og norske - kommer til messen, sier Hanne Einarsen Westvik, som er prosjektleder for messene.

Kari Innerå. (Foto: Morten Holt)

Kjente kokker på plass

På scenen kommer blant annet stjernekokken Even Ramsvik, olympisk mester i kokkekunst og Cru-sjef Kari Innerå, daglig leder for Blender Ronny Gjøse, gründerne av Adams Matkasse, spennende foredrag og kaffesmaking med Solberg og Hansen, merkevaredesigneren Robert Monaghan som forteller om sine innovative idéer som han har tatt fram til Coca-Cola – og mange flere, meldes det i pressemeldingen.

Knytte kontakter

– Messegulvet blir årets mest profesjonelle møteplass der besøkerne får tips om nyheter og trender, hvordan man forbedrer, effektiviserer og gjør virksomheten mer lønnsom, og der man får tips til hvordan man kan forberede seg for fremtidens utfordringer. Sammen forventes messene å gjøre suksess og lokke veldig mange relevante besøkende fra flere bransjer», heter det i en pressemelding fra Hanne Einarsen Westvik.

– Dette er en god møteplass for alle som vil knytte nye kontakter og framfor alt innlede samarbeid for framtidige forretninger. De besøkende vil kunne delta på alle seks messene med ett adgangskort, og kan hente inspirasjon på tvers av messe- og bransjegrensene. I tillegg til seminarprogrammet kommer vi også til å ha morsomme aktiviteter på messegulvet, sier Hanne Einarsen Westvik.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS