Strand restaurant beste restaurant Bærum Stian Floer Tom Victor Gausdal
Strand restaurant beste restaurant Bærum Stian Floer Tom Victor Gausdal

Strand Restaurant ble årets bedrift i Bærum

Strand Restaurant er kåret til «Årets bedrift» i Bærum. I juryens begrunnelse heter det blant annet at Strand Restaurant «kom som et frisk pust inn i den bærumske restaurantverden i 2010».

Publisert

Tidligere sølvinner i Bocuse d'Or, Tom Victor Gausdal, er helt sentral i driften av Strand Restaurant. Her i aksjon på kjøkkenet i restauranten. (Foto: Morten Holt)

«Strand Restaurant beviser at det går an å drive et sted med prinsippene i behold uten at det går utover kvaliteten», mener juryen.

Strand Restaurant. (Foto: Strand Restaurant)

Prisen ble delt ut for 33. gang, og en viktig del av formålet er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i Bærum.

«Et etterspurt produkt»

I juryens begrunnelse heter det videre at «Stedet har et spennende konsept med bakeri, brasseri og restaurant med søkelys på naturlig mat og drikke. Videre ble det trukket frem at stedet har «et unikt produkt etterspurt av næringslivet som trekker både lokale kunder fra Asker og Bærum, samt fra andre deler av Akershus og Oslo, skriver Budstikka.no.

Du kan lese mer om restauranten på Strandrestaurant.no

Overrasket Gausdal

"

Her Stian Floer (til venstre), som driver restauranten sammen med Tom Victor Gausdal. Prisen var et diplom, samt en glassfigur laget av Nico Widerberg. (Foto: Instagram/Strand Restaurant)

– Jeg trodde det bare var store næringslivsbedrifter som fikk slike priser jeg, sier innehaver Tom Victor Gausdal til Budstikka.no. Han tok imot prisen sammen med Stian Floer, som driver restauranten sammen med Gausdal.

Les hele saken på Budstikka.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS