First Hotel Alda
First Hotel Alda

First Hotels etablerer seg på Island

Alda Hotel i Reykjavik blir First Hotels første signering utenfor Skandinavia. Det er ett av Islands og kanskje Nordens beste hotell som fra februar slutter seg til kjeden.

Publisert

Hotel Alda i Reykjavik blir nå et First-hotell, som det første utenfor Skandinavia.

Hotellet åpnet dørene første gang i juni i fjor og har raskt etablert seg som et av Nordens aller beste hoteller. First Hotel Alda scorer hele 4,8 poeng (av fem) på Tripadvisor, høyest av alle luksushoteller i Nordens hovedsteder.

Dette er stort for oss. For det første viser vi med denne signeringen at våre konsepter fungerer utmerket også utenfor Skandinavias grenser. I tillegg får vi et av Nordens aller beste hoteller i porteføljen, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Helge Ingdahl.

Mange fordeler

First Hotel Alda har hatt en tett dialog med First Hotels i flere måneder og er svært fornøyd med å bli en del av hotellkjeden fra februar.

– Dette er et samarbeid som passer begge parter perfekt. Mens vi har et fantastisk produkt med topp motiverte og serviceinnstilte medarbeidere, så har First Hotels den kunnskap, distribusjon og salgsapparat som skal til for å nå ut til et større marked. Sammen blir vi enda sterkere, sier Snorri Thors, hotelldirektør ved First Hotel Alda.

Se flere bilder av hotellet her

Ekspanderer

"

Det er ingen tvil om at First Hotel Alda har blitt godt tatt imot i markedet; det er under ett år siden åpningen, men allerede er planene lagt for utbygging av hotellet. Også First Hotels ekspanderer kraftig. I løpet av 2014 fikk hotellkjeden sju nye hoteller og flere nye forventes inneværende år.

– Vi ser kontinuerlig etter sentralt beliggende hotell med god standard. Vi skal vokse videre i 2015, også utenfor Skandinavias grenser, forteller Ingdal.

Inkludert First Hotel Alda består nå hotellkjeden av 57 hoteller; 35 hoteller i Sverige, 13 i Danmark, åtte i Norge og ett på Island.

First Hotels Alda

Foto: First Hotel Alda

Åpnet: Juni 2014

Antall rom: 64

Beliggenhet: Midt i Reykjavik i gaten Laugavegur

Fasiliteter: Treningsrom, Spa, bar, høy kvalitet på senger og elektronikk, fantastisk utsikt mot fjellene og snart en egen sjokoladebutikk.

Les mer om hotellet på Aldahotel.is

"
Powered by Labrador CMS