Mauritius strand COLOURBOX8606517
Mauritius strand COLOURBOX8606517

Nye Radisson Blu-hoteller på Mauritius

Carlson Rezidor åpner to nye Radisson Blu-hoteller på Mauritiusi løpet av tredje kvartal 2015:Radisson Blu Azuri Resort & Spa (100 rom), inkludert Radisson Blu Azuri Residence & Suites (57 leiligheter) og Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa (100 rom).

Publisert

Radisson Blu Azuri Resort & Spa.

Anleggene er eksisterende hotell som vil bære Radisson Blu-navnet fra tredje kvartal 2015. Eiendommene ligger på nordøstkysten av Mauritius.

Utvide nettverket av eksklusive eiendommer i regionen

Radisson Blu Azuri Resort & Spa.

– Mauritius er et reisemål i Det indiske hav du ikke bør gå glipp av, og er et av de mest strategisk viktige markeder for resorter. De nye avtalene er et viktig skritt mot å etablere vår tilstedeværelse, og å ytterligere utvide vårt nettverk av eksklusive eiendommer i regionen. Vårt endelige mål er å skape verdier for både eiere og aksjonærer, kommenterer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Hotellene ligger en time unna den internasjonale flyplassen på Mauritius, ikke langt ifra severdigheter som den botaniske hagen i Pamplemousses, île aux Cerfs, Cap Malheureux og Grand Baie. Mauritius hovedstad Port Louis ligger 25 km unna.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa med Radisson Blu Azuri Residence & Suites ligger på stranden ved byen Azuri, langs en av de vakreste strandpromenadene på øya. Radisson Blu Azuri Resort & Spa åpnet i desember 2013, og tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter – blant annet fire restauranter og barer, to svømmebasseng, et 300 m² stort spa, treningssenter, en klubblounge, barneklubb og et stort utvalg av aktiviteter både på land og i vann (for eksempel snorkling, kajakkpadling, vindsurfing, seiling, pedalbåter, båt med glassbunn, dykking, fjellklatring, dyphavsfiske, tennisbaner, klatreanlegg og firhjuling).

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa er en eiendom på nesten tre mål, og ligger på østkysten av øya. Blant fasilitetene som tilbys er tre restauranter, spa, forretningssenter, treningsstudio og utendørs svømmebasseng. Også her tilbys det en rekke aktiviteter på land og i vann, blant annet volleyball, strandbadminton, boccia og dart, snorkling, kajakkpadling, pedalbåter, båt med glassbunn, dykking og sykkelutleie. Det er også satt opp transport til Radisson Blu Azuri Resort & Spa for dem som ønsker det.

Drar nytte av Carlson Rezidor

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Administrerende direktør i BlueLife Limited, Christine Marot, sier:

– BlueLife er veldig stolt over å samarbeide med Carlson Rezidor, og vi ser frem mot å administrere driften av hotellene. Hotellene tilbyr unike opplevelser i flotte omgivelser, femstjerners fasiliteter og imøtekommende personale. Tilgangen til Carlson Rezidors globale salgs- og markedsføringsressurser vil være nøkkelen for den videre utviklingen av eiendommene, og vi mener at dette samarbeidet vil ta hotellene til et høyere nivå. Videre er Mauritius er et eksklusivt reisemål, og våre medarbeidere ser frem til å vokse sammen med Carlson Rezidor.

Mauritius

Mauritius ligger i Det indiske hav, rundt 200 mil utenfor sørøstkysten av Afrika. Øya er omgitt av mer enn 150 km med sandstrender, og verdens tredje største korallrev beskytter de turkise lagunene fra åpent hav.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS