Park Inn Island Keflavik
Park Inn Island Keflavik

Åpner Park Inn by Radisson på Island

Carlson Rezidor skal åpne Park Inn by Radisson Keflavik International Airport på Island. Eiendommen er i dag et hotell, og vil gjøres om til et Park Inn-hotell i tredje kvartal i 2015, og skal driftes av Rezidor Hotel Group.

Publisert

Park Inn by Radisson Keflavik International Airport åpner i tredje kvartal i 2015.

«Hotellet komplementerer dermed de to eksisterende Radisson Blu-hotellene som Carlson Rezidor driver i Reykjavik», heter det i en pressemelding.

I løpet av de siste to årene har antall internasjonale besøkende på Island økt med 20 prosent per år – til 1,1 millioner.

Til stede med to kjernevaremerker

– Vi er veldig glade for ytterligere styrke og utvide vår portefølje på Island, og for å være til stede på Island med våre to kjernevaremerker», sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

– Åpningen understreker også vår rolle som en av Europas ledende aktører på flyplasshotell, ved å være til stede på alle store knutepunkter over hele kontinentet, sier Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

– Gir nye muligheter

– Vi tror at det internasjonale varemerket Park Inn by Radisson blir en ideell støtte til vårt flyplass- og konferansehotell. Varemerkets steterandard og Carlson Rezidors kunnskap vil gi nye muligheter for oss, og øke vårt konkurransefortrinn på Islands voksende hotellmarked, kommenterer hotelleieren Bjarni Pálsson.

Park Inn by Radisson Keflavik International Airport ligger sørvest på Island, åtte minutter fra terminalen (transportservice for gjestene vil bli satt opp når hotellet åpner). Islands berømte Blue Lagoon og hovedstaden Reykjavik ligger bare 15 og 35 minutter unna hotellet.

Hotellet vil tilby en restaurant, som er åpen hele dagen, en lobbybar, 470 kvm med møte- konferanselokaler, parkeringskjeller og et treningsstudio som vil bli renovert og utvidet med et spa.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS