Speed Kitchen001
Speed Kitchen001

Nå kan du leie et komplett kjøkken

Som eneste selskap i Norge tilbyr nå Sandefjord-firmaet Speed Kitchen utleie av et komplett kjøkken, installert i mobile kontainere. I tillegg har de utleie av dekketøy, egnet for små og store fester. – Vi tar oppvasken også! sier daglig leder ved Speed Kitchen, Stine Nilsen, som har med seg Ole Henrik Eftedal, Harald Vige Andersen og Ken Tangen på eiersiden.

Publisert

Nå kan du leie ditt eget kontainerkjøkken.

– Med et kjøkken i rustfritt stål og topp moderne utstyr setter vi en ny standard for utleiemarkedet. Kvaliteten på kontainerkjøkkenet vi tilbyr er unik i sitt slag i Norge., sier Stine Nilsen i en pressemelding.

Kort riggetid

Kjøkkenet tar tre-fire timer å rigge opp og ned, og kan derfor tilpasse ulike behov på relativt kort tid.

Nilsen trekker frem at de ser på dette som to separate konsepter, men at kombinasjonen gjør at de kan dekke et stort marked.

Åpner opp for enklere måter å arrangere selskap

I tillegg til det mobile kjøkkenet har vi utviklet et eget konsept basert på utleie av transportkasser som rommer alt du trenger av dekketøy fra 50 til 400 personer. Kassene kan lett fraktes dit kunden ønsker. Utstyrskassene setter en helt ny standard med eksklusivt porselen og glass for utleie. Konseptet er basert på at kunden leier antall kasser etter hvor stort selskapet vil være. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder med å lage kassene så det er lett å få utstyret inn og ut, sier Nilsen.

– Nå er det ingen unnskyldning for å ikke ta en fest hvor du måtte ønske. Og det beste av alt; vi tar oppvasken for deg, sier Stine Nilsen i pressemeldingen.

Ingen problemer med god hygiene

I tillegg til det mobile kjøkkenet har vi utviklet et eget konsept basert på utleie av transportkasser som rommer alt du trenger av dekketøy fra 50 til 400 personer.

Mathygienen, som ofte er en utfordring ved mobile serveringssteder, er også godt ivaretatt ved den effektive logistikken, rustfritt stål fra gulv til tak som gjør kjøkkenet enkelt å holde rent. Det er store og varierte muligheter for matproduksjon i ulike omgivelser takket være kjøkkenets fleksible løsning.

Ole Henrik Eftedal, salgs og markedsansvarlig hos Speed Kitchen, forteller at mobile kjøkkenløsninger er godt kjent sørover i Europa. Han tror at konseptet til Sandefjord-selskapet kan vokse fort her til lands. Han forteller videre at Speed Kitchen alt er i gang med utleie på 2-kontainers kjøkkenet. Kjøkkenet er i full drift på Ullersmo Fengsel, der det for tiden er totalrenovering av deres ordinære storkjøkken.

– Vårt mobile kontainerkjøkken ble montert der i begynnelsen av februar i år, og skal stå der til over sommeren. På denne måten kan renoveringen utføres uten opphold, og mat til innsatte og personal kan produseres tilnærmet som ved ordinær drift under hele prosessen. Leietaker er Statsbygg for kriminalomsorgen, opplyser Eftedal.

Speed Kitchen

Speed Kitchen AS består av fire partnere; Stine Nilsen, Ole Henrik Eftedal, Harald Vige Andersen og Ken Tangen.

Firmaet, som har eiere med bred erfaring fra storkjøkken, container-business, event og konferansemarkedet, og holder til i Hangarveien 21 ved Torp Flyplass.

Les mer på Speedkitchen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS