The Qube Clarion Gardermoen
The Qube Clarion Gardermoen

Nordic Choice ønsker Thon velkommen

Det at Thon Hotels gikk ut med nyheten om at de har størst kapasitet på Oslo Lufthavn Gardermoen kom overraskende på hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Jannica Landmark-Rosén, som ønsker Thon Hotels velkommen til sitt hotell.

Publisert

Hun synes Thon Hotels må ta en ny kikk på tallene.

– Vi synes det er kjempeflott med flere aktører som bidrar til å gjøre konferansefasilitetene større. Men at Thon Hotels nå har best kapasitet på Oslo Lufthavn Gardermoen, det kan vi ikke la stå ubestridt, smiler Landmark-Rosén i en pressemelding.

Les også: Fleksibelt på Thon Congress Gardermoen (publisert tidligere i juni 2015)

17 000 kvadratmeter

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel Runway er tilknyttet kongressenteret The Qube. Med et konferanseområde på 17 000 kvadratmeter, plass til 8000 deltakere, 65 møterom, 1400 sengeplasser og 735 rom er konferansesenteret størst på Gardermoen.

– Velkommen på besøk

– Vi ser gjerne at destinasjonen bygges ut i takt med økende etterspørsel etter gode konferansemuligheter ved Oslo Lufthavn. Thon Hotels er hjertelig velkommen til Oslo Lufthavn Gardermoens største konferansesenter og til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, sier Landmark-Rosén.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS