Eat Award Keep-it Østlandet6
Eat Award Keep-it Østlandet6

Norges mest fremoverlente matentreprenører er kåret

De regionale finalene i Local EAT Award har gått av stabelen både i Norge og i Sverige. Fem finalister fra hvert land er spente før det hele skal avgjøres på EAT Stockholm Food Forum nå ibegynnelsen av juni.

Publisert

Keep-it Technologies er vinnerne fra Østlandet. Her med regiondirektør i NHO Oslo og Akershus, Nina Solli, og hotelldirektør på Quality Hotel 33, Henrik Ståhl.

Local EAT Award er en årlig entreprenørskapskonkurranse i regi av Nordic Choice Hotels og NHO og løfter frem bedrifter med gode løsninger for hvordan man kan spise på en sunnere og mer bærekraftig måte. Juryen mener de har funnet de beste mat-ideene med potensiale for betydelig vekst i fremtiden.

Dette er de 10 finalistene

Norge

Merethe Storødegård, regiondirektør i NHO Trøndelag, Morpho Solars markedssjef Even Haug Larsen og hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Trondheim, Stig Hillestad.

Keep-it Technologies AS, Østlandet Smartfood UB, Vestlandet Langøya hovedgård, Sørlandet Morpho Solar, Trøndelag,RETT HJEM Tromsø AS, Nord-Norge

Saken fortsetter under bildet

Smartfood UB fra Haugesund mottar prisen for Vestlandets beste matentreprenør på Clarion Collection Hotel Banken.

Sverige Samiska Apotek, region Nord Ultuna Mejeri AB, region Mitt Blåskal, region Väst Food for Progress Scandinavia AB, region ÖstScandinavian Aquasystems AB, region Syd

Helt i tråd med filosofien

– Vinnerne leverer produkter og tjenester helt i tråd med filosofien bak konkurransen. Å være en Local EAT Award-entreprenør betyr at man tenker helse, bærekraft og lønnsomhet i et forretningsperspektiv. Vi gratulerer finalistene og håper kåringene bidrar til å løfte bedriftene og øker bevisstheten generelt rundt miljø og mat, sier Petter Stordalen, jurymedlem i Local EAT Award.

– Disse bedriftene er spennende og nyskapende og har mange muligheter foran seg. Kåringene er vel fortjent og på vegne av NHO vil jeg ønske bedriftene lykke til videre i konkurransen, sier Petter Haas Brubakk, næringspolitisk direktør i NHO.

Fem finalister fra Norge og fem finalister fra Sverige får dermed reise til EAT Stockholm Food Forum for å kjempe om å vinne hele Local EAT Award og 100 000 kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS