Clarion Collection Oleana_suite_room_ 43706
Clarion Collection Oleana_suite_room_ 43706

Nytt Clarion Collection-hotell i Bergen

Clarion Collection Hotel Oleana i Bergen ble åpnet 1. juni. Hotelldirektør, Britt Marie Grieg, håper det splitter nye hotellet vinner både gjestenes og bergensernes hjerter.

Publisert

Fra en av suitene på Clarion Collection Oleana i Bergen.

Det å åpne dørene til et splitter nytt hotell midt i Bergen by er en fantastisk følelse. Teamet på hotellet jobbet knallhardt for å få de siste detaljene på plass før de første gjestene entret lobbyen. Nå er vi i gang og gleder oss til å tilby gjestene en sjarmerende hotellopplevelse i Norges beste by, sier Britt Marie Grieg.

Midt i Bergen sentrum

Clarion Collection Oleana, som åpnet nå i juni, ligger på Torgalmenningen i Bergen.

Clarion Collection Hotel Oleana har beliggenhet på Øvre Ole Bulls plass ved Torgalmenningen i Bergen, og består av 98 rom, tre møterom, lobby, samt bar og restaurant med frokost- og kveldsservering.

Kunst og design har vært bærende elementer i utformingen av hotellet. Hotellkorridorene er dekorerte med store bilder fra gulv til tak, og veggene i korridorene og deler av fellesområdene er malt med teknikken Stucco Lustro.

Hotellets glassheis er en kuriositet i seg selv, med skiftende belysning og kunstverk for hver etasje man besøker.

– Et unikt hotellprodukt

Ett av superior-rommene på Clarion Collection Oleana i Bergen.

– Med Clarion Collection Hotel Oleana har gårdeier Ole Jan Strønen og konen Mie skapt et helt unikt hotellprodukt, noe verken Bergen eller Norge noen gang har sett tidligere. Hotellet har 98 ulike hotellrom som alle er individuelt utformet og dekorert. Her møtes rett og slett kos og luksus på en helt ekstraordinær måte, sier John Kristian Stubban, kjededirektør Clarion Collection Hotel, i en pressemelding.

Hotellets direktør, Britt Marie Grieg, kommer fra stillingen som husøkonom ved Clarion Hotel Bergen Airport, der hun har jobbet de siste 8 årene. Grieg har stor tro på at det nye hotellet vil leve opp til både gjestenes og bergensernes forventinger.

– Gjestene skal føles seg litt bortskjemt

Lobbyen på Clarion Collection Oleana.

– Ambisjonen er å være førstevalget for de som reiser mye og samtidig tiltrekke oss reisende til byen. Med sentral beliggenhet vil gjestene enkelt kunne oppleve det beste Bergen har å by på, og de kan også nyte en rolig kveld på hotellet med god mat og hyggelig atmosfære. Målet er å få gjestene til å føle seg litt bortskjemt, sier Britt Marie Grieg, nyansatt hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Oleana.

Tredje CC-hotellet i Bergen

Dristig på Clarion Collection Oleanna. Her fra en av juniorsuitene.

Med åpningen av Clarion Collection Hotel Oleana har Bergen fått sitt tredje hotell i Clarion Collection-familien.

Kjeden kan tilby besøkende til Bergen det klassiske Clarion Collection Hotel Havnekontoret midt på Bryggen i et gammelt ærverdig bygg, den lille Boutique-perlen Clarion Collection Hotel No 13 midt i hjertet av Bergen, og nå Clarion Collection Hotel Oleana rett ved den Blå Steinen og midt i teaterdistriktet i Bergen.

Hotel Oleana blir det 50 hotellet i Clarion Collection-kjeden i Skandinavia. Clarion Collection-kjeden er kjent for å tilby det lille ekstra til sine gjester, som gratis kveldsbuffet, høy standard og ekstra gode senger.

Se enda flere bilder fra hotelle på magasinet Horeca/Horecanytt.no sin Facebook-side

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS