First Hotel Mortensen1
First Hotel Mortensen1

Nytt Malmø-hotell til First

First Hotel Mortensen i Malmö er det siste tilskuddet til First Hotels, og det 35. First-hotellet i Sverige. Hotellet, som holder til i en ærverdig bygning fra 1800-tallet, har 45 unike rom og en nyåpnet restaurant, Brasserie Mortensen.

Publisert

First Hotel Mortensen holder til i en bygning fra 1800-tallet.

First Hotel Mortensen har klassiske antikke møbler, massive lysekroner, tak med sirlige utskjæringer og vakre, originale tregulv, samtidig som det selvsagt også har alt utstyr dagens reisende krever.

Sentralt

Fra ett av rommene på First Hotel Mortensen.

Hotellet ligger midt i sentrum i en av byens mest ærverdige bygninger. First Hotels Mortensen holder til i en av de vakre bygningene fra slutten av 1800-tallet midt i hjertet av Malmö. Herfra er det kort vei Stortorget, Gustav Adolfs torg og Lilla torg og bare noen minutters gåtur fra havnen.

Administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

– Jeg ønsker First Hotel Mortensen velkommen til First Hotels. Det står perfekt til vår portefølje; et flott og svært sentralt beliggende hotell med høy servicegrad og unik og atmosfære, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Godt salgs- og distribusjonsapparat, mener hotelldirektøren

Hotelldirektør og eier av hotellet, Göran Andersson, er godt fornøyd med å komme under First Hotels.

– Tryggheten i tilgang til godt salgs- og distribusjonsapparat, gode innkjøpsvilkår og sterkt brand er noen av årsakene til at vi ønsket å bli en del av First Hotels. Hotellkjeden er offensiv, står sterkt i Skandinavia og er innovativ, mener Andersson.

Viktig destinasjon

Malmös befolkning øker år for år, og det kunnskapsbaserte næringslivet er i full vekst. Dessuten er byen et knutepunkt i Skandinavia.

– Det er viktig for oss å være godt synlige i Malmö. Foruten å være Sveriges tredje største by, gjør avstanden til København byen ytterligere attraktiv, sier Ingdal i en pressemelding.

First Hotel Mortensen blir bookbart på Firthotels.no og reisebyråer fra juni.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS