Sulitjelma Hotell Inngangsparti resepsjon
Sulitjelma Hotell Inngangsparti resepsjon

Sulitjelma Hotell er til salgs

Sulitjelma Hotell i Nordland er til salgs. Hotellet har 60 rom med bad, resepsjon, bar, spisesal, peisestue, møtelokaler, kongressal og svømmebasseng, og har lang tradisjon som kurs- og konferansehotell.

Publisert

Sulitjelma Hotell er til salgs.

Sulitjelma er inne i en positiv utvikling med nyetablert alpinsenter, samtidig som det foreligger store planer for oppstart av ny gruvedrift og kommunes investeringer i ny skole og omsorgshjem.

Den eldste delen av hotellbygningen, som var direksjonsbolig for bergverket, har en historisk atmosfære med antikviteter, spisesalen og Kongerommet.

Fra spisesalen på Sulitjelma Hotell.

Til rette for nye eiere

– Jeg har vært medeier i Sulitjelma Hotell i åtte år, og har nå i samråd med de øvrige eierne besluttet oss for å selge. Vi er svært glade i hotellet, men har måttet erkjenne at vi, av personlige grunner, ikke kan bruke den tiden som er nødvendig for å støtte tilstrekkelig opp om bedriften, sier Jan-Petter Krogh.

– Forholdene ligger derfor godt til rette for nye eiere, gjerne et vertskap, som har kreativitet og pågangsmot til å utvikle destinasjonen og Sulitjelma Hotell videre til beste for våre gjester, ansatte og lokalsamfunnet. Vi hadde positive resultater i 2014, sier Krogh.

Bassenget på Sulitjelma Hotell, som nå er til salgs.

Midt i Nordland

Sulitjelma ligger i en innlandsdal nær den svenske grensen, 140 meter over havet, og nesten helt omringet av fjell og isbreer.

Fjellandsbyen med rundt 450 innbyggere ligger snaut 40 km fra Fauske (ca. 40 minutter med bil) og 90 km fra Bodø (ca. 1 time og 30 minutter med bil).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS