Scandic Portalen Norges Varemesse nett
Scandic Portalen Norges Varemesse nett

Bygger nytt hotell ved Norges Varemesse

Scandic Hotels skal bygge et splitter nytt hotell rett ved Norge største kongressenter, Norge Varemesse i Lillestrøm. Hotellet får navnet Scandic Portalen, får 220 rom fordelt på 12 etasjer, og forventes å stå ferdig i februar 2018.

Publisert

Scandic Portalen ved Norges Varemesse forventes å åpne i februar 2018. (Illustrasjon: Scandic Hotels)

Det nye hotellet blir den høyeste bygningen i området. I tillegg til overnatting, vil hotellet tilby 500 kvadratmeter møte- og konferansefasiliteter.

– Scandic Portalen blir et meget viktig hotell i Scandics portefølje i Norge, sier konsernsjef i Scandic Hotels, Frank Fiskers.

En svært viktig og strategisk plassering

Scandic Portalen, med sin strategiske plassering ved en av Norges viktigste knutepunkter og Norges største messeområde, blir et verdifullt tilskudd til vår norske hotellportefølje, sier konsernsjef for Scandic, Frank Fiskers.

– Vi må sørge for å posisjonere oss for fremtiden, og det gjør vi med en langsiktig tankegang. Scandic Portalen har en attraktiv beliggenhet i et spennende område i utvikling, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Styrke Lillestrøm som messedestinasjon

Norges Varemesse i Lillestrøm er Norges viktigste messearena. (Foto: Morten Holt)

OBOS er også fornøyd med plasseringen av det nye hotellet.

– Jeg er veldig fornøyd med å få inn Scandic som hotelldriver i Portalen, og er overbevist om at hotellet blir veldig viktig for Lillestrøm som by.

– Beliggenheten ved Norges Varemesse er god og Scandic vil bidra til å styrke Lillestrøm som messedestinasjon. Samtidig vil messene bidra til høyt belegg på hotellet, sier Arne Baumann, president i OBOS Forretningsbygg.

Rett ved Norges fjerde viktigste jernbanestasjon

Lillestrøm ligger 20 km nordøst for Oslo med gode togforbindelser til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Området Scandic Portalen er plassert i, er svært beleilig rett ved Norges fjerde viktigste jernbanestasjon. I tillegg til det nye hotellet, vil området som er under utvikling omfatte leiligheter og kontorlokaler.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS