Fazer Monierbygget2
Fazer Monierbygget2

Fazer på plass i Monierbygget

Nylig åpnet Monierbygget på Skøyen i Oslo sine dører for aller første gang. Det er Fazer Food Services som bidrar med sine serveringstjenester i bygget med sitt driftskonsept og merkenavn Wilberg.

Publisert

Fazer-ansatte på plass i Monierbygget: Håkon Sperstad (fra venstre), Jonas Høiberget, Mauro Giachino, Linus Tunfalsk, Farshid Mokhberi, Patchyapa Khemthip og Emma Ericsson.

Bygget i Verkstedveien 1, som eies av Norwegian Property ASA, er helt nytt. Det er byens «grønneste bygg», og lokalene er tilpasset morgendagens leietakere.

– Høydepunkt i hverdagen

Fazer er etablert i Monierbygget under merkevaren Wilberg.

Fazers ansatte skal bidra til at leietakerne får et godt serveringstilbud og de beste matopplevelser.

– Vi skal skape et høydepunkt i hverdagen, der gjestene kan nyte et godt måltid laget og servert av vårt dyktige kjøkkenpersonale, sier driftssjef Silje Vegsund.

«I tillegg til lunsj, gjeste- og møtemat samt overtidsmat, serverer deres eminente barista kaffe, te og noe å bite i fra egen kaffebar. Her serveres både husets egne ansatte og gjester, samt eksterne gjester. Kaffebaren er plassert på bakkeplan med egen inngang slik at denne er åpen for alle som måtte ønske å nyte vår kaffe, samt noe å spise til», heter det i en pressemelding.

Det lille ekstra

Teamet på kjøkkenet med Jonas Høiberget i front, lager og serverer retter med de beste råvarene som utgangspunkt i sesong og tilgang.

«Som en del av konseptet vil Fazer sammen med oppdragsgiver tilføre «det lille ekstra» i form av en «urban hage» på toppet av bygget, med blant annet egen urtehage og bikuber. Dette vil selvfølgelig benyttes i maten som serveres», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS