Gulating Rolf Ivar Skår Foto Roy Sunde Fylkesmagasinet
Gulating Rolf Ivar Skår Foto Roy Sunde Fylkesmagasinet

Gulating Håndverksbryggeri satser videre

Sist torsdag ble et nytt ølutsalg åpnet på Lørenskog, og i dag, mandag 11. mai, åpner Gulating Håndverksbryggeri en ny ølpub, Gulating Pub, på Torvet i Lillestrøm. Det nye selskapet fortsetter sin omfattende satsing på ølutsalg og puber.

Publisert

Rolf Ivar Skår er gründer og leder for Gulating Håndverksbryggeri, som i dag åpner ny pub i Lillestrøm sentrum. (Foto: Roy Sunde)

Gulating har overtatt den gamle restauranten til MTapas på Torvet i Lillestrøm, og den nye puben tilbyr over 200 varianter av øl, samt et bredt og omfattende utvalg innenfor vin og mat. Stedet har rundt 100 sitteplasser.

To puber – snart fem ølutsalg

Gulating Pub åpnes i Lillestrøm i dag.

Den nye ølpuben er selskapets andre. Gulating er allerede etablert med egen gastropub i Lillestrøm, som ble åpnet høsten 2014. Gastropuben som tilbyr et stort utvalg av håndverksbrygget øl på fat, og et enda større utvalg på flaske.

Snart åpner Gulating sitt femte ølutsalg. (Foto: Ragnhild Lervik)

Foruten puber med et bredt utvalg av ulike ølvarianter, har Gulating allerede etablert egne ølutsalg på Lørenskog, Strømmen, Trondheim og Larvik. Det blir også åpnet et nytt ølutsalg i Arendal i løpet av den kommende uka.

Vil bli landsdekkende

Gründer Rolf Ivar Skår.

Gulating Håndverksbryggeri er en ny og omfattende satsing i det norske ølmarkedet. Selskapet har base på Romerike.

– Vi ønsker å etablere en landsdekkende kjede av puber og ølutsalg på de mest strategisk riktig stedene i Norge. Gulating ønsker samtidig at alle norske bryggerier med kvalitetsøl skal være representert i både puber og i ølutsalg. Vi ønsker at folket selv skal bestemme hva de vil ha og ønsker derfor å tilby et bredt spekter av ølsorter, sier daglig leder Rolf Ivar Skår.

Gulating Håndverksbryggeri

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg.

Oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg-i-vegg med bryggeriet. Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013, og det første produktet ble lansert i mai 2014. Selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS