Moxy Hotels
Moxy Hotels

Marriott skal bygge designhotell i Norge

Hotellkjeden Marriott forsøkte å etablere seg i Norge for noen år siden – uten hell. Men snart får den store internasjonale kjeden sitt første norske hotell på Exporama på Hellerudsletta.

Publisert

Moxy Hotels er allerede på plass på flyplassen Malpensa i Milano, og nå skal det bygges et nytt hotell på Hellerudsletta like utenfor Oslo.

Moxy Oslo Exporama, som blir navnet på det nye hotellet, skal bygges inne på selve utstillingsområdet, slik at man kan gå tørrskodd fra hotellet til messehallene.

Hotellet vi få om lag 230 rom, og planen er åpning sommeren 2016.

Marriott hadde også store planer om å etablere seg i Norge i 2008. Da ble det ingenting av planene. Les hva vi skrev den gang her.

I oppstartsfasten

"

Moxy Hotels, som er et eget brand i Marriott Hotels, er i etableringsfasen.

Til nå er brandet etablert med et hotell i verdens moteby Milano i Italia – nærmere bestemt på terminal 2 på Malpensa Airport. Det hotellet ble åpnet i september 2014.

I tillegg til Norge, blir Moxy Hotels snart å finne i de tyske byene München, Frankfurt og Berlin, samt London i England. Det foreligger også planer om et hotell i København (Moxy Copenhagen Hotel).

Dessuten skal det åpnes åtte Moxy-hoteller i USA. Det aller første skal åpnes i New York.

150 Moxy-hoteller på fem år

Marriott har satt seg som mål å etablere 150 Moxy-hoteller med totalt 25 000 hotellrom verden over innen 2020.

Marriott selv beskriver Moxy Hotels som «en heftig kombinasjon av Marriotts’s verdensberømte service og et gjennomtenkt design som skal holde deg i gang og tilgjengelig»

Les mer på Moxyhotels.com

Her kan du følge det første Moxy-hotellet i Milano på Facebook

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS