Scandic attraktiv arbeidsgiver
Scandic attraktiv arbeidsgiver

Scandic – en attraktiv arbeidsgiver

Scandic rangeres igjen som en av Nordens mest attraktive arbeidsgivere og er den hotellkjeden hvor nordiske økonomistudenter helst ønskerå arbeide.

Publisert

Universum presenterte i dag årets undersøkelse basert på svar fra mer enn 18 000 økonomistudenter, viser det seg at Scandic igjen er den eneste hotellkjeden på den prestisjefylte topplisten.

– En bekreftelse på at de satsninger vi gjør

Undersøkelsen viser at Scandic er den 29. mest populære arbeidsgiveren i Norden blant økonomistudentene.

– Vi er utrolig glade for at vi nok en gang er best i bransjen og for at vi befester topplasseringen vår. Det er en bekreftelse på at de satsninger vi gjør for å tiltrekke oss unge talenter blir lagt merke til, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

– Lykkes med sitt talentarbeid

– De arbeidsgiverne som plasserer seg høyt på rankingen har lykkes med sitt talentarbeid, og dermed tatt et avgjørende steg mot fortsatt fremgang. Aldri før har en organisasjons fremgang vært så avhengig av humankapitalen, og arbeidsgivere som ikke forstår viktigheten av å tiltrekke seg og rekruttere rette kandidater kommer til å kjempe for sin overlevelse, sier Peter Nylander, direktør for Universum.

Scandic arbeider kontinuerlig for å utvikle de beste karrieremulighetene innen hotellbransjen til fremtidens studenter. Selskapet samarbeider blant annet med Norsk Hotellhøgskole i tillegg til flere av de ledende svenske universitetene.

Undersøkelsen

Resultatet baserer seg på Universums studentundersøkelse for 2015 der mer enn 18.000 økonomistudenter fra universiteter og høyskoler i Norge, Sverige, Danmark og Finland har valgt ut sine ideelle arbeidsgivere blant mer enn 500 organisasjoner.

Den fullstendige rangeringen finnes på www.universumglobal.com/nordic2015

Scandic har 14 000 medarbeidere og nesten 42 000 hotellrom fordelt på omlag 230 hoteller. Scandic opererer innenfor segmentet mellomklassehotell, og ca. 70 prosent av kjedens inntekter kommer fra forretningsreisende og konferanser. Kjedens lojalitetsprogram, Scandic Friends, er Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen med sine 1,5 millioner medlemmer.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS