Storkjøkkensenteret Electrolux
Storkjøkkensenteret Electrolux

Tidenes storkjøkkenavtale

Storkjøkkensenteret AS og Electrolux Professional Food Service går inn i et sensasjonelt samarbeid på teknisk utstyr til storhusholdningsmarkedet i Norge. – Dette er «tidenes samarbeidsavtale» i vår bransje, mener lederne for de to selskapene.

Publisert

Sjef for Electrolux Professional i Norden, Anders Hiltunen (fra venstre), daglig leder av Storkjøkkensenteret AS, Lars Harby, og salgssjef i Electrolux Professional Food Service, Knut Johannessen.

Storkjøkkensenteret AS har bygd opp det som i dag er den største kjeden av sitt slag i Norge. Når de nå går inn i et samarbeid med Electrolux Professional Food Service vil det, som er en av verdens mest kjente merkevare, bli ivaretatt på en meget profsjonell måte over hele landet.

– Med våre erfarne og dyktige medarbeidere innen prosjektering, salg og teknisk service, vil Storkjøkkensenteret nå representere Electrolux Professional Food Service fra Lindesnes til Nordkapp og opp til Svalbard, sier daglig leder for Storkjøkkensenteret, Lars Harby.

«Tidenes samarbeidsavtale»

Sjef for Electrolux Professional i Norden, Anders Hiltunen og salgssjef i Norge, Knut R. Johannessen kan fortelle at de over tid har fulgt Storkjøkkensenterets utvikling som landsdekkende aktør innenfor storhusholdningsmarkedet i Norge.

– Vi tok derfor initiativ til et møte som etter hvert førte oss frem til denne «tidenes» samarbeidsavtale innenfor vår bransje i Norge. Et sterkt og langsiktig samarbeid som skaper det tryggeste valget for våre kunder, sier de Hiltunen og Johannessen i en pressemelding.

Samtlige storkjøkkensentre er veldig godt fornøyd med at de nå får ta hånd om verdens mest kjente merkevarer i sin bransje. Dette er produkter som fortjener en landsdekkende oppfølging, med fokus på god service.

Berg og Dahl blir Oslo Storkjøkkensenter

Berg & Dahl i Oslo, som har vært Electrolux-partner i Oslo-regionen, vil nå bli en del av Storkjøkkensenteret, og endre navn til Oslo Storkjøkkensenter.

Les også: Berg & Dahl blir Oslo Storkjøkkensenter

– Utbyggingen av Storkjøkkensenteret AS vil fortsette med uforminsket styrke og i løpet av inneværende år er planene å få på plass ytterligere tre nye storkjøkkensentre. Kjeden vil således bli enestående av sitt slag i Norge med 14 storkjøkkensentre fullspekket med kompetanse, sier daglig leder i Storkjøkkensenteret AS, Lars Harby, og fortsetter:

– Utstyret vi leverer blir mer og mer avansert og at det derfor krever nødvendig kompetanse både på prosjektering, teknisk service og vedlikehold. Ønske om å tilby et helhetskonsept til våre kunder er årsaken til at vi vil være representert over hele landet. Vår ambisjon om å levere trygge løsninger til våre kunder, ble avgjørende i vårt valg å inngå et samarbeid med Electrolux Professional som vår hovedleverandør og samarbeidspartner. Både serviceteknikere og selgere vil fortløpende bli oppdatert på den siste teknologien.

Lokale eiere

Alle de ulike storkjøkkensentrene er egne aksjeselskaper med egne lokale eiere og lokalt ansatte. De kjenner kundene i sine distrikter og de kjenner den lokale kulturen.

I dag finner vi Storkjøkkensenteret i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Froland, Haugesund, Bergen, Lillehammer, Stjørdal, Steinkjer, Ballangen og Sortland. I Tromsø og Stavanger fortsetter et nært samarbeid med eksisterende Electrolux-partnere.

– Det er en engasjert gjeng på nærmere 60 fagpersoner fordelt over hele landet som nå påtar seg oppgaven med å bli kundenes førstevalg på storkjøkkenutstyr fra Lindesnes til Nordkapp og opp til Svalbard. Sammen ønsker de gamle og nye kunder velkommen til et framtidig godt samarbeid, sier Lars Harby.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS