Radisson Blu Hotel Tromsø
Radisson Blu Hotel Tromsø

Tripadvisor-anerkjennelse til Radisson-hoteller

En rekke norske Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller er belønnet med utmerkelsen 2015 TripAdvisor Certificate of Excellence, etter å ha fått fremragende gjesteanmeldelser på verdens største reisenettsted TripAdvisor.

Publisert

Radisson Blu Hotel i Tromsø er ett av hotellene som har fått 2015 TripAdvisor Certificate of Excellence. (Foto: Rezidor)

Radisson Blu Hotel i Tromsø er ett av hotellene som mottar utmerkelsen. Hotellet ligger i sentrum av Norges nordligste by og gjestene har gitt hotellet nesten 700 anmeldelser på TripAdvisor. Flertallet beskriver hotellet som «ypperlig» eller «svært bra» og trekker blant annet fram den sentrale beliggenheten og den gode servicen.

Betyr mye for hotellene

Dag Høybakk, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

– Denne utmerkelsen betyr veldig mye for oss fordi den er basert på våre gjesters tilbakemeldinger. Våre medarbeidere gjør hver dag sitt ytterste for å gi gjestene førsteklasses hotellopplevelser, og vi ser på denne prisen som en anerkjennelse av vårt harde arbeid for å ytterligere forbedre oss, sier Dag Høybakk, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Også flere andre hoteller

Radisson Blu er en del av hotellkonsernet Carlson Rezidor Hotel Group, som også inkluderer blant annet Park Inn by Radisson-hotellene.

I tillegg til hotellet i Tromsø, mottar også følgende hotell i Carlson Rezidor Hotel Group i Norge utmerkelsen: Radisson Blu Hotel i Ålesund, Radisson Blu Resort i Trysil, Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger, Park Inn by Radisson Hotel & Conference Center på Alna, Park Inn Trysil Mountain Resort og Park Inn by Radisson Oslo Airport. Radisson Blu Royal i Bergen mottar utmerkelsen for sin restaurant «Felini Bar & Restaurant».

20 år med utdanning til fordel for gjestene

Dagens utmerkelser er enda et eksempel på hva Carlson Rezidors servicefilosofi “Yes I Can!” har bidratt til. Utdanningsprogrammet, som ble lansert i 1995, har til hensikt å trene alle de ansatte i å tilby gjestene førsteklasses service og hotellopplevelser. Programmet består av flere ulike verktøy og treningsopplegg som alle ansatte gjennomfører i løpet av sin første arbeidsmåned.

Tom Flanagan, Area Vice President Nordics i The Rezidor Hotel Group.

I tråd med Radisson Blu sitt løfte om 100 prosent kundetilfredshetsgaranti, gir programmet også de ansatte verktøyene som kreves for å sikre at alle gjestene er fornøyde med oppholdet.

Yes I Can- filosofien handler om å gjøre gjestene våre fornøyde. Våre medarbeidere oppfordres til å fatte egne beslutninger og ta ansvar for disse slik at gjestene får førsteklasses service og gode hotellopplevelser, forteller Tom Flanagan, Area Vice President Nordics i The Rezidor Hotel Group.

Og en fordel for ansatte

Yes I Can-filosofien har ikke bare gitt hotellkonsernet en rekke priser og utmerkelser for god service, det har også resultert i mer fornøyde medarbeidere. I 2001 rapporterte Carlson Rezidors ansatte om et tilfredshetsnivå på 79 av 100. I 2014 hadde tallet økt til 87,5.

– «Yes I Can!» er så mye mer enn et slagord. Det har blitt en livsstil for alle oss som jobber sammen. I løpet av året fornyer vi utdanningsprogrammet og jeg ser fram til å fortsette å utvikle programmet ytterligere i årene som kommer, sier Tom Flanagan.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS