Albatross Ringer i vannet
Albatross Ringer i vannet

Albatross Kantine hedret for inkludering

Albatross Kantine mottok nylig sitt andre diplom for å ha rekruttert nye medarbeidere gjennom «Ringer i Vannet» (RiV). Diplomet ble delt ut på Stord av Berit Johannesen fra attføringsbedriften Opero.

Publisert

Roger Urhaug fra Albatross Kantine AS og Berit Johannessen fra Opero.

– Per i dag er fire personer ansatt på ordinært vis i Albatross Kantine AS, Bergen og Omegn via Ringer i Vannet. Det er samlet sett fem personer i arbeidstrening i regionen på gjeldende tidspunkt med fast ansettelse som målsetting. Ringer i Vannet og et tett samarbeid med attføringsbedriftene har for vår del vært fruktbart fra første stund, sier driftsleder for Albatross Kantine, Bergen & Omegn, Roger Urhaug.

Tett oppfølging

– Det er en enorm trygghet for oss som arbeidsgiver å vite at oppfølgingen er tett, og at listen ligger lavt for å kunne direkte kontakte riktig person med de spørsmål som måtte dukke opp. Det er essensielt for oss som bedrift at Attføringsbedriften har en engasjert og tilstedeværende oppfølging. Dette later og til å være viktig for kandidatene som er, eller har vært gjennom vårt system. Albatross Kantine AS vokser fort og denne ordningen er blitt en svært viktig rekrutteringskanal med gode mulighet for den riktige kandidaten. Vi er stolte av å være en del av RiV, sier Urhaug.

Les også: Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel Conference Centre på Alna hedret for sitt inkluderingsarbeid (publisert i januar 2015)

Positiv innstilling og løsningsorientert samarbeid

I Hordaland er det åtte attføringsbedrifter som deltar i prosjektet: Alf AS, A2G, Beredt, Fretex Vest Norge, Nordhordland Industriservice, Kveik, Opero og Hardanger AKS. Disse åtte attføringsbedriftene samarbeider for å finne rett person til rett plass når bedriftene etterspør arbeidskraft.

Albatross høster lovord også fra attføringsbedriften A2G. Kjersti Rasmussen, som er Key Account Manager for Ringer i Vannet i A2G sier:

A2G opplever at samarbeidet med Albatross fungerer meget bra. Positiv innstilling og løsningsorientert samarbeid er viktige stikkord. Ved hjelp av grundig kartlegging og åpenhet rundt forventninger og mål, blir bemanningsprosessen mer effektiv.

Samarbeider tett

Tomagruppen er en av NHO-bedriftene som samarbeider tett med attføringsbedriftene på sitt søk etter nye medarbeidere, og spesielt Albatross Kantine AS vært en spennende samarbeidspartner.

Albatross er en ledende aktør innen personalrestaurant-segmentet, og er stadig i vekst ikke bare i Hordaland, men også resten av landet.

Ringer i Vannet

Ringer i Vannet (RiV) er et NHO-prosjekt som har som mål å få til rekruttering og arbeidsinkludering på bedriftenes premisser. Målet er å få personer, som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet, tilbake i ordinær jobber. Det skjer ved hjelp av tett oppfølging fra eksperter i attføringsbedrifter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS