Longyearbyen Svalbard COLOURBOX1432315

Fullt på Svalbard

Overnattingsstedene i Longyearbyen nyter godt av det som skjer på himmelen i morgen, fredag 20. mars! I forbindelse med den totale solformørkelsen på Svalbard i morgen er hotellene er fullbooket, og mye tyder på at dem som har sikret seg overnattingsplass vil få se det de er ute etter.

Publisert

Det er spådd beinkaldt, men klart og fint vær under solformørkelsen på Svalbard fredag. Alle overnattingsstedene er fulle. (Foto: Colourbox.com)

For det er nemlig spådd klarvær på Svalbard på fredag formiddag – når månen skal dekke for sola.

Blir kaldt

Samtidig er det greit å være godt kledd, det er nemlig også spådd ned mot 20 kuldegrader hele dagen i Longyearbyen, melder Yr.no.

Den totale solformørkelsen på Svalbard skjer mellom klokka 11.10.42 og 11.13.09 i morgen formiddag.

Les også: Vil ta imot verdens øyne på en god måte (Svalbardposten)

1500 turister til Longyearbyen

"

Rundt 1500 turister er ventet til Longyearbyen og Svalbard i forbindelse med solformørkelsen fredag 20. mars. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Rundt 1500 turister har meldt sin ankomst til Svalbard i forbindelse med solformørkelsen fredag 20. mars, og dermed er øyas smertegrense nådd.

Hotellene er fullbooket, og her er det ikke bare å sette opp et telt, skriver ABCnyheter.no. For samtidig med beinkaldt vær, lurer isbjørnene rundt øygruppas "hovedstad".

Les også: Åpner Coal Miners` Cabins i Longyearbyen (publisert mars 2015)

Les også: 20-årsjubileum for Svalbard-hotell (publisert mars 2015)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS