Kjøttøksa Beste kjøtt egg Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbunds Hederspris
Kjøttøksa Beste kjøtt egg Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbunds Hederspris

Hvem er best på kjøtt og egg?

Det er 10 år siden Matbørsen AS ble løftet frem som en mønsterbedrift innen privat kjøttbransje. KLF tørker nå støvet av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbunds Hederspris, og trenger forslag fra kunder, bedrifter og handel på hvem som bør få prisen for 2015.

Publisert

– Formålet med hedersprisen er å gi velfortjent honnør til en medlemsbedrift i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) som positivt profilerer privat kjøtt- og eggbransje, sier Svein-Erik Eide, sjef kommunikasjon og medlemskontakt i KLF.

Alle medlemsbedriftene i KLF er aktuelle for prisen.

Juryen får en utfordrende jobb

Kriteriene som skal vektlegges er blant annet tilfredse kunder, produktutvikling, evnen til å fornye seg i markedet, sunn økonomi, vilje til å påta seg ansvar for utvikling av bransjen, lærling- og opplæringspolitikk eller annen innsats for bransjens beste.

– Juryen får en utfordrende jobb, spesielt siden prisen ikke har vært delt ut på en stund. Mange bedrifter fremstår som suksesser og har gjort valg som kan gjøre dem aktuelle for prisen. I 2007 ble Kjøttbransjens Landsforbund og Fjørfebransjens Landsforening slått sammen, så også fjørfe- og eggbedrifter kan gå av med seieren, sier Eide. Han legger til at en av de som kommer med forslag vil blir premiert.

Juryen

Juryen for 2015 vil bestå avPer A. Sleipnes, ansvarlig redaktør bladet Kjøttbransjen, Oliver Orskaug, ansvarlig redaktør Dagligvarehandelen, Bjørn Tore Teigen, egg- og kjøttfaglig ansvarlig, Matprat/OEK og Espen Lynghaug, spesialrådgiver Utdanning og Kompetanse, NHO

De som ønsker å komme med forslag til bedrifter de synes står frem som verdige vinnere kan gå til Kjottbransjen.no. Frist for innsending av kandidater er satt til mandag 13. april.Prisutdelingen vil finne sted på KLFs landsmøte i Stockholm 4.– 5. juni 2015.

Tidligere vinnere

" 2005 Matbørsen AS 2004 Jens Eide Kjøttforretning AS 2003 Leiv Vidar AS 2002 Johs. Jacobsen Kjøtt 2001 Inderøy Slakteri/ Midt-Norge Slakteri 2000 Arne Børresen AS 1999 Fatland-Skjeggerød AS 1998 Jens Eide AS 1997 Ådne Espeland AS 1996 Mørekjøtt AS 1995 Fatland-Gruppen 1994 Alf Strøm-Larsen AS 1993 John Munkhaugen AS 1992 Grilstad Fabrikker AS1991 Leiv Vidar AS

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS