Ørjan JOhannessen Solvold Sørvig2

Johannessen og Solvold på Thon-turné

15. april kommer nybakt Bocuse d'Or-vinner Ørjan Johannessen til Britannia Hotel og Trondheim.  Sammen med Odd Ivar Solvold, som var coach for Johannessen i Lyon i januar, skal han holde en kulinarisk aften på Britannia Hotel. Dette er første besøk i en liten Thon-turné for Bocuse d'Or-paret.

Publisert

Ørjan Johannessen i aksjon, mens coach Odd Ivar Solvold følger med. Nå tar duoen turen til Britannia Hotel i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

15. april skal Johannessen og Solvold presentere sin mat, fortelle om opplevelsene i Bocuse d'Or og om veien til topps i den kulinariske verden på tradisjonsrike Britannia Hotel. Det hele er i forbindelse med en rundtur coach og kokk gjør etter Bocuse D'or-seieren.

Menyen er komponert av Ørjan og Odd Ivar, og er en variasjon av retter som er presentert i Bocuse d´Or tidligere, melder hotellet i en pressemelding.

Britannia Hotel i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

En fantastisk mulighet

- Dette er en fantastisk mulighet til å få oppleve verdens beste kokk på nært hold. Ørjan er kanskje det største navnet i kokkeverden om dagen, og at han nå tar seg tid til å komme på besøk hos oss er vi utrolig stolte og takknemlige over. Samtidig så vil han være til stor inspirasjon for hotellets kokker og servitører, og vi ser frem til at han skal kokkelere på vårt kjøkken, sier Arne Marius Berg, hotelldirektør på Britannia Hotel.

Hotellet sentralt i Trondheim har eksistert som hotell siden 1897, har 247 tom, inkludert 31 suiter.

Det vil bli anledning for både privatpersoner og bedrifter å delta på arrangementet.

Forteller om opplevelsene

De prisbelønte kokkene vil presentere sin mat, fortelle om sine opplevelser fra Bocuse d´Or og om veien til topps i den kulinariske verden. Odd Ivar Solvold er også Bocuse d´Or bronsevinner fra 1997. Menyen komponeres av Ørjan og Odd Ivar, en variasjon av eksklusive retter som er presentert i Bocuse d´Or tidligere. Dette blir en sanseopplevelse man sent vil glemme. Ørjan og Odd Ivar vil være med under hele kvelden.

– Vi i Thon Hotels gleder oss til å få besøk av verdens beste kokk og få dele fantastiske matopplevelser med våre gjester, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør Hotell & Restaurant i Thon Hotels.

Besøker flere hoteller

Johannessen og Solvold fortsetter turneen med besøk på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo i mai, Thon Hotel Bristol i Oslo i september og Thon Hotel Lofoten i Svolvær i oktober.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS