Accor åpnet to nye hoteller i Wien

AccorHotels har åpnet to nye hoteller i Wien i sommer – med til sammen 577 rom. De to hotellene, Novotel Wien Hauptbahnhof og Ibis Wien Hauptbahnhof, er forbundet gjennom en felles terrasse.

Publisert
De to hotellene ligger tett inntil hverandre, og er forbundet med en felles terrasse. (Foto: AccorHotels)

Hotellene ligger Wiens nye distrikt Quartier Belvedere, like ved sentralstasjonen i byen.

– Det østerrikske markedet er viktig for AccorHotels, og med disse to nye hotellene utvider vi tilbudet for gjestene våre samtidig som vi styrker vår markedsposisjon i Wien, sier hotelldirektør for de to hotellene, Thomas Wacker.

Reisetema

Novotel Wien Hauptbahnhof tilbyr 266 rom og suiter, som alle har et gjennomgående reisetema. I hotellets restaurant Flave of Vienna serveres østerriksk og internasjonal mat, bl.a. hotellets egen honning som produseres i fem bikuber på taket av bygningen. H

Hotellet byr også på flere fasiliteter for forretningsreisende, som møterom og en stor konferansehall. Tre av møterommene er dessuten spesielt utformet for å oppmuntre til inspirerende møter gjennom tre tema: vann, byliv og natur.

Utsikt utover byen

I 19. etasje har gjestene tilgang til badstue og et fitnessområde med en spektakulær panoramautsikt over den østerrikske hovedstaden. Hotellets terrasse, som blir en ny møteplass for tilreisende gjester, lokalbefolkningen og virksomheter i nærheten, skaper dessuten en tilknytning til hotellet ved siden av, ibis Wien Hauptbahnhof.

Ibis Wien Hauptbahnhof byr på 311 rom med «garantert sovekomfort», gjennom konseptet «Sweet Bed by ibis». Alle rom er fullt utstyrt med badeværelse og dusj, et skrivebord og flat-TV. Hotellets bar, Ibis Kitchen Bar, er åpen hele døgnet.

Wien – viktig for nordiske forretningsreisende

– Wien er en stor og viktig konferanse- og kongressdestinasjon for nordiske forretningsreisende. Vi er derfor svært glade for å kunne tilby to nye prisgunstige og sentralt beliggende hoteller i byen, sier ansvarlig for salg og distribusjon hos AccorHotels i Norden, Jan Birkelund, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS