Finn-Axel Rasmussen sammen med senterdirektør på Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard. (Foto: Sumo)
Finn-Axel Rasmussen sammen med senterdirektør på Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard. (Foto: Sumo)

Sumo til Jessheim og Storo

Rett etter påske åpner Sumo sin sjette restaurant i Norge – i Jessheim storsenter. Og det stopper ikke der. I løpet av høsten åpnes enda en Sumo-restaurant på Storo storsenter.

Publisert

– Vi skal servere typisk sushi, men har også mange varmretter på menyen. Vi kaller konseptet vårt en asiatisk fusion av mat, sier kokk og partner Finn Axel Rasmussen, som står bak Sumo.

Jessheim – et stort marked

Restauranten på Jessheim får 110 sitteplasser på totalt 280 kvadratmeter. Når utesesongen tillater det, blir det også 50-60 sitteplasser ute. Det hele gir 15-20 nye stillinger som kokker og servitører.

Det arbeides for fullt for at restauranten på Storo skal åpnes i høst. (Foto: Sumo)
Det arbeides for fullt for at restauranten på Storo skal åpnes i høst. (Foto: Sumo)

– I tillegg til restauranten, skal vi også drive takeaway og catering. Det er et stort marked rundt oss for den type drift, sier Rasmussen til EUB.no.

Også til Storo

Til høsten åpner Sumo også på Storo storsenter. Dette blir den tredje nye restauranten på senteret. I tillegg åpnes Pink Fish og Johnny Rockets.

– Sumo Restaurant Storo på Storo blir på hele 330 kvadratmeter inne, og 150 kvadratmeter med uteservering, samt en terrasse på 30 kvadratmeter. Totalt blir det 330 sitteplasser inne og rundt 100 ute. Med sol fra klokken 12.00 til 21.00 på sommeren. Det blir store vinduer både mot Vitaminveien og mot uteserveringen og kinoen. I midten skal det bli et stort åpent kjøkken, og i enden her en uteterrasse, sier prosjektleder Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group, som står bak nyetableringen, til Nordre Aker Blad.

Storo i utvikling

Storo-restauranten får egen inngang fra parkeringsgarasje slik at man kan gå tørrskodd inn fra 250 nye p-plasser. Restauranten vil i tillegg til tilreisende serve folk i områdene Storo, Nydalen, Grefsen, Kjelsås, Sinsen, Tåsen, Nordberg, Sandaker og Torshov.

Nærmeste nabo blir nye Thon Hotel Storo, som får 321 rom og suiter, treningsrom og møtekapasitet til inntil 400 personer.

Les mer om Thon Hotel Storo her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS