Toril Flåskjer ble Årets hotelldirektør i Scandic.

Norsk hotelleder ble "Årets Direktør" i Scandic

Den norske hotelldirektøren Toril Flåskjer, som leder både Scandic Asker og Scandic Høvik, har fått den prestisjefylte tittelen "Årets Direktør" av toppledelsen i Scandic-konsernet. Hun vant tittelen i konkurranse med 140 andre direktører i hotellkjeden.

Publisert

Toril Flåskjer, som er hotelldirektør for både Scandic Asker og Scandic Høvik, har fått den prestisjefylte tittelen Årets Direktør av toppledelsen i Scandic-konsernet. (Foto: Scandic)

– Jeg er kjempestolt, veldig glad og egentlig litt rørt. Utmerkelsen skaper god stemning og entusiasme blant de ansatte på hotellet, noe vi igjen håper vil komme våre gjester til gode, sier Toril Flåskjer.

Flere lederstillinger i kjeden

Hun har vært ansatt i Scandic i en årrekke og har hatt flere lederstillinger i hotellkjeden, blant annet som hotelldirektør for Sjølyst og Edderkoppen.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Geir Lundkvist, hevder at Årets Direktør er en prestisjefylt tittel, og er stolt og beæret på Flåskjers vegne. Han mener det er ekstra hyggelig at en nordmann og et norsk hotell vant utmerkelsen denne gangen, sett i lys av blant annet markedssituasjonen i Norge.

Scandic store i nabolandet

I Danmark, Sverige og Finland er Scandic den største og mest dominerende aktøren i hotellmarkedet, mens i Norge er kjeden mer som en lillebror å regne.

- Derfor er det sterkt av en norsk direktør å hevde seg i den denne konkurransen, sier Geir Lundkvist.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS