Il Padrino åpner på Strømmen Storsenter i dag.

Satser italiensk på Strømmen Storsenter

I kveld, tirsdag 14. juni, åpnes Il Padrino, en italiensk-inspirert ny restaurant i de gamle lokalene til Posten på Strømmen Storsenter.

Publisert
Il Padrino, ny restaurant på Strømmen Storsenter. (Foto: Thon Eiendom)

Restauranten eies av åtte personer, hvorav noen av dem er kjent for å drive ulike utesteder/restauranter i Lillestrøm (blant annet Jekyll & Hyde).

Berntsen på eiersiden

Thomas Berntsen, en av Romerikes mest kjente fotballprofiler, som nå er sportssjef i Sarpsborg 08, er blant eierne.

Ellers finner vi vi Irene Wisthus Hänsgen, Gunbjørg Johnsen, Bjørn Johnsen, Stig Sandum, Ann-Kristin Rheinertsen, Anita Johansen og Tormod Johansen blant eiere og initiativtakere.

Fra Gudfaren

«Il Padrino restaurant og bar skal være den foretrukne restauranten og baren for folk flest på Strømmen med omegn. Menyen vil i tillegg til typiske italienske retter, bestå av biff, hjemmelagde hamburgere og kontinentale retter. Navnet er hentet fra Gudfaren-filmene, og miljøet henter inspirasjon fra de samme filmene sammen med de lange historiske linjene på Strømmen. Filosofien bak il Padrino er å lage en restaurant og bar som utstråler varme, vennlighet og den gode lokale nabolagsfølelsen. Først og fremst vil stedet henvende seg til lokalbefolkningen og besøkende på senteret, men også til befolkningen i nærområdet, som Løvenstad, Skjetten, Fjellhamar etc. Lokalene består av en hovedetasje med bar, kjøkken og sitteplasser og en mesanin-etasje med sitteplasser og en uteservering», heter det invitasjonen til åpningen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS